«Game Of Thrones»: Φωτιά, αίμα και δράκοι στη νέα πρίκουελ σειρά για τους Targaryen

game-of-thrones
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Η υπό σχεδιασμό spin-off σειρά του HBO θα επικεντρωθεί στον εμφύλιο πόλεμο που ξέσπασε στην δυναστεία των «Δράκων» του Westeros.

Πριν από λίγους μήνες ο δημιουργός του «Game Of Thrones» αποκάλυψε πως το ΗΒΟ επεξεργάζεται σχέδια για τρεις νέες spin-off σειρές και όπως φαίνεται, σύντομα ενδέχεται να ξεκινήσει η παραγωγή ενός πιλότου. Ένα άρθρο του Entertainment Weekly δίνει νέα στοιχεία για μια από τις σειρές υπό σχεδιασμό, η οποία θα επικεντρώνεται στους Targaryen.

Σύμφωνα μάλιστα με το άρθρο, η σειρά θα εξιστορήσει τον «Χορό των Δράκων», δηλαδή των εμφύλιο πόλεμο που ξέσπασε μεταξύ των Rhaenyra και Aegon Targaryen για τον έλεγχο των Επτά Βασιλείων.

HBO

Εφόσον οι παραγωγοί του τηλεοπτικού δικτύου λάβουν το πράσινο φως, η δεύτερη spin-off σειρά θα διαδραματίζεται περίπου 200 χρόνια πριν τα γεγονότα της κεντρικής σειράς που ολοκληρώθηκε τον Μάιο και θα αντλήσει στοιχεία από το «Φωτιά και Αίμα» του George R.R. Martin για τον οίκο των Targaryen.

Το ίδιο άρθρο αναφέρει πως ο Ryan Condal φημολογείται για να γράψει το σενάριο του πιλότου, ενώ ο Martin θα έχει ρόλο εκτελεστικού παραγωγού. Αντίστοιχη διαδικασία είχε ακολουθηθεί και για την πρίκουελ σειρά που θα διαδραματίζεται 5.000 χρόνια στο παρελθόν, όπου πρωταγωνιστούν οι Naomi Watts, Naomi Ackie και Jamie Campbell Bower μεταξύ άλλων.