«Battle at Big Rock»: Ο Colin Trevorrow παρουσιάζει το νέο Jurassic World

battle-at-big-rock
ΤΡΙΤΗ, 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Η νέα ταινία μικρού μήκους στον κόσμο του «Jurassic World» κυκλοφόρησε μέσα στο σαββατοκύριακο και είναι διαθέσιμη για online streaming.

Την περασμένη εβδομάδα ο Colin Trevorrow αποκάλυψε μέσω του Twitter πως έχει γυρίσει μια ταινία μικρού μήκους στον κόσμο του «Jurassic World» με τίτλο «Battle at Big Rock». Η νέα ταινία με πρωταγωνιστές τους André Holland και Natalie Martinez διαδραματίζεται μετά το «Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε» που σκηνοθέτησε ο J.A. Bayona.

Δείτε το «Battle at Big Rock» μέσω YouTube

Η νέα ταινία μικρού μήκους προβλήθηκε αρχικά στο τηλεοπτικό δίκτυο FX και πλέον έχει γίνει διαθέσιμο μέσω του επίσημου καναλιού «Jurassic World» στο YouTube.

Slash Film

Ο Colin Trevorrow επέστρεψε στο franchise του «Jurassic World» με το «Battle at Big Rock» και σκηνοθετεί την τρίτη ταινία της σειράς που κυκλοφορεί το 2021.

Το «Battle at Big Rock» αφηγείται την ιστορία μιας οικογένειας που έχει πάει για κάμπινγκ σε ένα δάσος όπου πλέον ζουν δεινόσαυροι. Όλα όμως παίρνουν δραματική τροπή ένα βράδυ όταν μια οικογένεια τρικερατόπων και ένας αλλόσαυρος τους κάνουν μια μικρή επίσκεψη.

Το σενάριο της ταινίας μικρούς μήκους φέρει την υπογραφή των Emily Carmichael και Colin Trevorrow και ουσιαστικά προετοιμάζει το έδαφος για το «Jurassic World 3», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2021.