Πέθανε ένας από τους κατηγόρους του Kevin Spacey

kevin-spacey Yannik Bikker
ΠΕΜΠΤΗ, 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Το φερόμενο θύμα θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του καθώς φοβόταν για την προσωπική ασφάλεια του.

Ένας ανώνυμος μασέρ που ισχυρίστηκε ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον Kevin Spacey πέθανε προτού εκδικαστεί η υπόθεση. Η είδηση έγινε γνωστή από την νομική πλευρά του ηθοποιού, ενώ στην συνέχεια επιβεβαιώθηκε από τον δικηγόρο του φερόμενου θύματος, Genie Harrison, μέσω δηλώσεων στο Hollywood Reporter.

Σύμφωνα με την κατάθεση του μασέρ τον Σεπτέμβριο του 2018, ο Spacey τον ανάγκασε να πιάσει τα γεννητικά όργανα του κατά την διάρκεια ενός μασάζ στο σπίτι του στο Μαλιμπού. Παρά το γεγονός ότι η ταυτότητα του μασέρ παρέμεινε κρυφή, τον περασμένο Μάιο τα ομοσπονδιακά δικαστήρια της Καλιφόρνια αποφάσισαν να εκδικαστεί η υπόθεση.

Τ

Invision/AP/REX/Shutterstock / Richard Shotwell
όσο η πλευρά του συγκεκριμένου άνδρα, όσο και άλλων δύο μασέρ που ισχυρίζονται ότι έπεσαν θύματα στις ορέξεις του ηθοποιού, είχε εκφράσει φόβους για την ασφάλεια του και δεν ήθελε να διαρρεύσει το όνομα του στον Τύπο. Η οικογένεια του φερόμενου θύματος μπορεί να συνεχίσει με την εκδίκαση της υπόθεσης, όμως η ανωνυμία ενδέχεται να περιπλέξει την κατάσταση.

Τον περασμένο Ιούλιο ένας 18χρονος απέσυρε την μήνυση του εναντίον του Spacey για ένα συμβάν που φέρεται να έγινε το 2016. Παρόλα αυτά , η Scotland Yard συνεχίζει κανονικά τις έρευνες της εξετάζοντας τις καταγγελίες έξι ανδρών που ισχυρίζονται ότι έπεσαν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον Spacey όταν ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής του Old Vic στο Λονδίνο.