Η Lindsay Lohan κάνει ρεζερβέ την δική της τουαλέτα στα clubs

lindsay-lohan Chris Pizzello
ΠΕΜΠΤΗ, 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Για τους αστέρες του θεάματος, οι μεγάλες ουρές στα club δεν αποτελούν πρόβλημα.

Ένα από τα πράγματα που μπορεί να βάλει απότομο φρένο σε μια ωραία βραδιά με χορό είναι οι μεγάλες ουρές για τις τουαλέτες. Για την Lindsay Lohan όμως - και ενδεχομένους πολλούς άλλους αστέρες τους θεάματος - αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα, αφού όπως έγινε γνωστό συχνά «κάνει κράτηση» στα club και έχει ιδιωτική τουαλέτα.

Η αποκάλυψη έγινε από την ραδιοφωνική παραγωγό Jackie O’ Henderson, η οποία συμμετέχει στο πάνελ κριτικών με την Αμερικανίδα ηθοποιό και τραγουδίστρια στην αυστραλιανή εκπομπή «The Masked Singer». Η O’ Henderson έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «The Kyle and Jackie O Show», όπου μίλησε για τα «τυχερά» της φιλίας της με την Lohan.

Invision/AP/REX/Shutterstock

«Πήγα στην δημόσια τουαλέτα αυτού του club και υπήρχαν παντού κορίτσια που περίμεναν στην ουρά. Η ασφάλεια της Lindsay με πήγε στις τουαλέτες και υπήρχε ένας καμπινές που έλεγε ότι ήταν εκτός χρήσης – ήταν κλεισμένος για την Lindsay» δήλωσε η O’ Henderson.

Στην συνέχεια η O’Henderson παραδέχτηκε πως ένιωσε λίγο άβολα όταν η ασφάλεια της Lohan την συνόδευσε μέχρι την ρεζερβέ τουαλέτα και πέρασε μπροστά από τους υπόλοιπους (εκνευρισμένους πλέον) θαμώνες του club που περίμεναν υπομονετικά για την σειρά τους.