Cameron Diaz: θα της ταιριάζει ο ρόλος της «κακιάς»;

cameron-diaz-tha-tis-tairiazei-o-rolos-tis-kakias-rolos-tis-kakias

Φωτογραφία ΙΜDb: Η Cameron Diaz.

ΤΡΙΤΗ, 02 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013

Η Cameron Diaz θα παίξει την «κακιά» Μis Hannigan, στο κινηματογραφικό ριμέικ του γνωστού μιούζικαλ «Annie» που είχε γνωρίσει μεγάλη επιτυχία τη δεκαετία του ’80.

Η διάσημη ηθοποιός θα παίξει την μοχθηρή διευθύντρια του ορφανοτροφείου της Νέας Υόρκης, διαψεύδοντας τις φήμες που ήθελαν την Sandra Βullock ως επικρατέστερη υποψήφια για το ρόλο. Η Sony επιβεβαίωσε επισήμως πριν λίγες μέρες τη συμμετοχή της Diaz στο πρωταγωνιστικό καστ.

H Diaz θα παίξει μαζί με τη νεότερη υποψήφια για Όσκαρ και παιδί-θαύμα, την Quvenzhane Wallis η οποία θα ενσαρκώσει την μικρή Άννι. Ο Jammie Foxx θα υποδυθεί τον Daddy Warbucks, ενώ τη σφραγίδα τους στην υπογραφή της παραγωγής θα βάλουν οι Jay-Z και Will Smith. Αν όλα κυλήσουν σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό, αναμένουμε το φιλμ να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Δεκέμβριο του 2014. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα καθίσει ο Will Gluck, γνωστός από την κωμωδία «Friends With Benefits».

Προσαρμοσμένο από το ομώνυμο θεατρικό μιούζικαλ που με τη σειρά του είχε βασιστεί σε ένα κόμικ, η πλοκή του έργου ακολουθεί την ορφανή Άννι που αναζητά την οικογένειά της. Το έργο μας έχει δώσει αρκετές μουσικές επιτυχίες, όπως το «Hard Knock Life» και «Tomorrow».

Εμείς το θυμόμαστε από την πρώτη κινηματογραφική μεταφορά του, το 1982, με την Carol Burnett στο ρόλο της Miss Hannigan, τον Αlbert Finney ως Warbucks και την Aileen Quinn να παίζει με υποδειγματικό τρόπο την Άννι.

Ωστόσο η Cameron Diaz έχει προς το παρόν, άλλες προτεραιότητες, αφού βρίσκεται στα γυρίσματα της ταινίας «Τhe other woman», με συμπρωταγωνιστές τους Nicki Minaj και Leslie Mann.