Θα επιστρέψουν οι Τάνγκο και Κας;

tango-and-cash
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Μετά τον Ρόκι Μπαλμπόα και τον Τζόν Ράμπο, ο Sylvester Stallone θέλει να επαναφέρει το ντουέτο του με τον Kurt Russell.

Τα τελευταία χρόνια ο Sylvester Stallone έχει επαναφέρει με μεγάλη επιτυχία δύο από τους πιο γνωστούς χαρακτήρες που έχει υποδυθεί στην μεγάλη οθόνη, τον Ρόκι Μπαλμπόα και τον Τζον Ράμπο. Αναπόφευκτα η ανταπόκριση κριτικών και κοινού έχει βάλει σε σκέψεις τον Αμερικάνο ηθοποιό και σκηνοθέτη για να επιστρέψει σε άλλη μια από τις «παλιές δόξες» του από το 1989, το «Τάνγκο και Κας».

«Θα έκανα το Τάνγκο και Κας χωρίς σκέψη» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Stallone σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Fandango, συμπληρώνοντας πως έχει ήδη συζητήσει το ενδεχόμενο με τον Kurt Russell που συμπρωταγωνίστησε μαζί του στην περιπέτεια του Andrey Konchalovskiy. Σε αντίθεση όμως με τον ενθουσιασμό του Stallone, ο Russell φέρεται να είναι διστακτικός, θεωρώντας πως τα χρόνια της ακμής τους έχουν περάσει προ πολλού.

Το «Τάνγκο και Κας» είναι μια από τις πιο χαρακτηριστικές buddy cop περιπέτειες της δεκαετίας του 1980, με τους δύο αστέρες να υποδύονται αστυνομικούς ντετέκτιβ που φυλακίζονται για έναν φόνο που δεν διέπραξαν. Αφού αποδράσουν από την φυλακή, οι δύο ήρωες επιχειρούν να καθαρίσουν το όνομα τους και να συλλάβουν τον θανάσιμο εχθρό τους. Δίπλα στους Stallone και Russell εμφανίστηκαν οι Terri Hatcher, Brion James, Robert Z’Dar και Michael J. Pollard.

Δεδομένης της απήχησης των ριμέικ και σίκουελ σε παραγωγές της δεκαετίας του 1980, μένει να φανεί εάν ο Russell θα ενδώσει στην πίεση του Stallone για να επιστρέψει στον ρόλο μετά από 30 χρόνια. Σύμφωνα με τον Stallone, οι δύο ηθοποιοί έχουν συμφωνήσει να ξανασυζητήσουν το ενδεχόμενο μιας νέας συνέχειας.