Demi Moore: Γιατί τερμάτισε 20 χρόνιας νηφαλιότητας;

demi-moore Chelsea Lauren
ΔΕΥΤΕΡΑ, 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Η χολιγουντιανή σταρ μίλησε για το πώς μια αποστροφή του Ashton Kutcher την «ενθάρρυνε» να στραφεί στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

Η Demi Moore αποκάλυψε πως τερμάτισε 20 χρόνια νηφαλιότητας όταν ο πρώην σύντροφος της Ashton Kutcher φέρεται να εξέφρασε αμφιβολίες για το εάν ο αλκοολισμός είναι «πραγματικό πράγμα». Η 56χρονη σταρ του Χόλυγουντ έκανε τις σχετικές αποκαλύψεις στην νέα αυτοβιογραφία της με τίτλο «Inside Out», όπου αναφέρεται στην σχέση και τον μετέπειτα γάμο της με τον Kutcher.

Στο βιβλίο της η Moore εξηγεί πως στην αρχή της σχέσης της με τον Kutcher, το ζευγάρι είχε πάει διακοπές στο Μεξικό. Εκεί ο νεαρός ηθοποιός ήπιε ένα ποτήρι κόκκινο κρασί και άφησε την Moore έκπληκτη λέγοντας της «δεν ξέρω εάν ο αλκοολισμός είναι αληθινό πράγμα – νομίζω έχει να κάνει με το μέτρο».

Η Moore, η οποία ήταν νηφάλια για 20 χρόνια καθώς είχε αντιμετωπίσει προβλήματα εξάρτησης στο αλκοόλ, ήπιε μια μπύρα από το μίνι μπαρ του ξενοδοχείου για να του αποδείξει ότι μπορεί να καταναλώσει αλκοόλ χωρίς να ξεπερνάει τα όρια. Η 56χρονη ηθοποιός παραδέχεται πως δεν σκέφτηκε ότι «αυτό το παιδί στα 20 του δεν έχει ιδέα για το τι μιλάει» και έψαχνε «δικαιολογίες για το επιχείρημά» του.

BEI/REX/Shutterstock / Gregory Pace

Οι Ashton Kutcher και Demi Moore παντρεύτηκαν το 2005 και χώρισαν οχτώ χρόνια αργότερα.

Σύμφωνα με την Moore, αυτό το συμβάν την οδήγησε στο να στραφεί στο αλκοόλ όταν υπέστη μια αποβολή μετά από έξι μήνες εγκυμοσύνης. Η ίδια ομολογεί ότι γρήγορα ανέπτυξε εξαρτήσεις σε «αλκοόλ και ορισμένα ναρκωτικά», με αποκορύφωμα τον εορτασμό των γενεθλίων της στο σπίτι του παραγωγού Joe Francis στο Μεξικό. Έχοντας καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, η Moore λιποθύμησε στο τζακούζι του σπιτιού, εξοργίζοντας τον σύντροφο της επειδή το συμβάν θα μπορούσε να έχει μοιραίες επιπτώσεις.

Όπως γράφει η Moore, δεν μπορούσε να καταλάβει την οργή του, καθώς θεωρούσε πως την «είχε ενθαρρύνει να ακολουθήσει εκείνη την πορεία» με τα λεγόμενα του στις διακοπές τους στο Μεξικό. Ο Kutcher δεν έχει σχολιάσει τους ισχυρισμούς της Moore στο άκρως προσωπικό «Inside Out», το οποίο κυκλοφορεί στις 24 Σεπτεμβρίου.