Οι Χρυσές Σφαίρες θα τιμήσουν τον Tom Hanks με το βραβείο Cecil B. DeMille

tom-hanks
ΤΕΤΑΡΤΗ, 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Ο πολυαγαπημένος ηθοποιός έχει τιμηθεί με τέσσερις Χρυσές Σφαίρες για τα «Μπιγκ», «Φιλαδέλφια», «Φόρεστ Γκαμπ» και «Ο ναυαγός».

Ο βραβευμένος με δύο Όσκαρ και ένας από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς, ο Tom Hanks, θα βραβευτεί στην επόμενη απονομή των Χρυσών Σφαιρών με τον Cecil B. DeMille Award για την προσφορά και το έργο του στην έβδομη τέχνη. Την είδηση επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του Hollywood Foreign Press Association, Lorenzo Soria, μέσω ανακοίνωσης στο Deadline.

«Για περισσότερο από τρεις δεκαετίες έχει γοητεύσει το κοινό με πλούσιους και περιπαικτικούς χαρακτήρες που έχουμε αγαπήσει και θαυμάσει. Όσο συναρπαστικός είναι στην μεγάλη οθόνη, άλλο τόσο είναι και πίσω από την κάμερα ως συγγραφέας, παραγωγός και σκηνοθέτης» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Soria.

Shutterstock

Με το ίδιο βραβείο έχουν τιμηθεί στο παρελθόν προσωπικότητες από τον χώρο του θεάματος όπως οι George Clooney, Oprah Winfrey, Samuel L. Jackson και Meryl Streep μεταξύ άλλων, ενώ πέρσι απονεμήθηκε στον Jeff Bridges. Η τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Ιανουαρίου.

Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι υπάρχουν υψηλές προσδοκίες για την νέα βιογραφική ταινία του Hanks – το «A Beautiful Day In The Neighborhood» όπου υποδύεται τον Fred Rogers – αλλά και τις αναμενόμενες διακρίσεις του «Toy Story 4» στις κατηγορίες των animated παραγωγών, η βραδιά ενδέχεται να είναι μεγάλη για τον 63χρονο ηθοποιό.