Λίστα δώρων γάμου από την Jennifer Lawrence

Jennifer-lawrence John Salangsang
ΤΕΤΑΡΤΗ, 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Η χολιγουντιανή σταρ συνεργάστηκε με το Amazon και έβγαλαν μαζί μια λίστα δώρων γάμου για όλα τα γούστα.

Μετά τις έντονες φήμες πως η Jennifer Lawrence και ο Cooke Maroney παντρεύτηκαν στα κρυφά την περασμένη εβδομάδα, η χολιγουντιανή σταρ έριξε λάδι στην φωτιά με την νέα συνεργασία της με τον γίγαντα του online εμπορίου, το Amazon. Πιο συγκεκριμένα, η Lawrence δημιούργησε μια λίστα δώρων γάμου για όσους χρειάζονται λίγη έμπνευση.

«Ο σχεδιασμός ενός γάμου είναι τόσο συναρπαστικός, όμως μπορεί να είναι και κουραστικός. Για όλους όσους χρειάζονται λίγη έμπνευση, σκέφτηκα πως θα ήταν διασκεδαστικό να συνεργαστώ με το Amazon και να μοιραστώ ορισμένα από τα αγαπημένα μου δώρα γάμου» αναφέρει η 29χρονη ηθοποιός στην ανακοίνωση της.

Τα δώρα είναι κυρίως σε προσιτές τιμές και είναι χωρισμένα σε επτά κατηγορίες που καλύπτουν όλες τις ανάγκες ενός νεόνυμφου ζευγαριού στο σπίτι: «Hosting & Happy Hours», «Outdoor Entertaining», «Travel», «In the Kitchen», «Health & Wellness», «Set the Table» και «Smart Home». Μαζί με τις προτάσεις της, η Lawrence έδωσε και εξηγήσεις για τα δώρα.

JD Images/Shutterstock

Ο γάμος του Cooke Maroney και της Jennifer Lawrence φημολογείται πως έγινε στα κρυφά την περασμένη εβδομάδα.

«Λατρεύω να έχω καλεσμένους στο σπίτι. Είτε είναι λίγοι φίλοι για ποτά ή ένα μεγαλύτερο γεύμα, σας παρουσιάζω ορισμένα από τα αγαπημένα μου party essentials ώστε οι καλεσμένοι να σας να έχουν όλα όσα χρειάζονται» αναφέρει χαρακτηριστικά η χολιγουντιανή σταρ.