Οι Will Ferrell και Ryan Reynolds θα αφηγηθούν μια ξεχωριστή «Χριστουγεννιάτικη ιστορία»

will-ferrell-ryan-reynolds
ΤΕΤΑΡΤΗ, 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Οι δύο κωμικοί ηθοποιοί έχουν συμφωνήσει να πρωταγωνιστήσουν έναν μουσικό ριμέικ της κλασικής νουβέλας του Charles Dickens.

Η διαχρονική «Χριστουγεννιάτικη ιστορία» με τον παράξενο και τσιγκούνη Εμπενίζερ Σκρουτζ και τα τρία φαντάσματα των Χριστουγέννων θα επιστρέψει για άλλη μια φορά στην μεγάλη οθόνη, αυτή τη φορά με τους Will Ferrell και Ryan Reynolds.

Το κλασικό μυθιστόρημα του Charles Dickens που πρωτοεκδόθηκε το 1843 έχει μεταφερθεί πολλές φορές στην μικρή και μεγάλη οθόνη, αλλά και στο σανίδι, σε πολλές παραλλαγές. Σύμφωνα με άρθρο του Hollywood Reporter, η εκδοχή των Ferrell και Reynolds θα είναι μιούζικαλ, ενώ οι Sean Anders και John Morris φέρονται να έχουν αναλάβει την συγγραφή του σεναρίου και την σκηνοθεσία.

Μετά τον Deadpool, ο Reynolds εμφανίστηκε πρόσφατα στο «Fast & Furious: Hobbs & Shaw» και στην συνέχεια θα πρωταγωνιστήσει στα «6 Undeground» του Michael Bay για το Netflix, το «The Hitman’s Wife’s Bodyguard» για λογαριασμό της Lionsgate και το «Free Guy» του Shawn Levy.

Ο Ferrell από την πλευρά του δάνεισε την φωνή του στο «The Lego Movie 2: The Second Part» και έχει συμφωνήσει να πρωταγωνιστήσει στο «Downhill» της Fox Searchlight, που αποτελεί ριμέικ της σουηδικής ταινίας «Force Majeure» από το 2014.