Demi Moore: «Έμαθα για την απιστία του Ashton Kutcher από την Google»

ashton-kutcher-demi-moore Sara Jaye
ΠΕΜΠΤΗ, 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

«Δεν μπορώ πραγματικά να βρω τα λόγια για το πόσο χαμένη, απεγνωσμένη και μπερδεμένη ήμουν», ομολόγησε η χολιγουντιανή σταρ.

Μια ειδοποίηση της Google «ενημέρωσε» την Demi Moore για την απιστία του πρώην συζύγου της, Ashton Kutcher, το 2011, όταν το ζευγάρι προσπαθούσε να αποκτήσει ένα παιδί μέσω τεχνητής γονιμοποίησης. Η Moore μόλις είχε ολοκληρώσει το σκηνοθετικό ντεμπούτο της για τη μικρή οθόνη, το «Five», όταν έλαβε μια ειδοποίηση στο κινητό τηλέφωνο της από την υπηρεσία της Google για το «παραστράτημα» του συζύγου της.

«Τον ρώτησα εάν ήταν αλήθεια και το παραδέχτηκε αμέσως. Νομίζω η αντίδραση μου ήταν να τον ρωτήσω εάν με δουλεύει και ένιωθα σαν να δυσκολευόμουν να ανασάνω» αποκάλυψε η ηθοποιός στην τηλεοπτική εκπομπή «Good Morning America». Σύμφωνα με την ίδια, η αποτυχημένη εγκυμοσύνη, η απεγνωσμένη ανάγκη της να ξαναγίνει μητέρα και ο εθισμός της σε Vicodin συνετέλεσαν στο να απομακρυνθεί ο κατά 15 χρόνια νεότερος σύζυγός της.

«Δεν μπορώ πραγματικά να βρω τα λόγια για το πόσο χαμένη, απεγνωσμένη και μπερδεμένη ήμουν. Πραγματικά παραμέλησα όλα όσα είχα μπροστά μου, δηλαδή την οικογένεια που είχα. Νομίζω το αποκορύφωμα ήταν που τα χρέωσα στον Ashton, είναι φυσικό να αποτραβιέσαι όταν κάποιος σε κρατάει σφιχτά» σχολίασε η Moore.

Shutterstock

Η απιστία του Kutcher είχε ως αποτέλεσμα η Moore να στραφεί στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά μετά από 20 χρόνια νηφαλιότητας, με την ίδια να ομολογεί πως έπαιρνε μέχρι 12 χάπια Vicodin την ημέρα. Έχοντας πλέον ξεπεράσει τα προβλήματα εθισμού του παρελθόντος, η ηθοποιός πλέον έχει αποδεχτεί το τέλος του οκταετούς γάμου της με τον Kutcher.

Ο Kutcher και οι εκπρόσωποί που έχουν αποφύγει να σχολιάσουν τους ισχυρισμούς της Moore στην νέα αυτοβιογραφία της με τίτλο «Inside Out». Η πρώην σύζυγός του πάντως δήλωσε στην Wall Street Journal πως πλέον οι σχέσεις τους είναι «φιλικές», όμως δεν κάνουν παρέα.