Laura Dern, Sam Neill και Jeff Goldblum ξανά μαζί στο «Jurassic World 3»

Jurassic-park
ΠΕΜΠΤΗ, 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Ο Colin Trevorrow αποκάλυψε πως οι χαρακτήρες των τριών ηθοποιών θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επόμενη ταινία της σειράς.

Έχουν περάσει πάνω από 25 χρόνια από τότε που ο Steven Spielberg μάγεψε με τους δεινόσαυρους του «Jurassic Park», οι οποίοι έχουν επιστρέψει ανανεωμένοι και πιο επικίνδυνοι από ποτέ στο σίκουελ franchise «Jurassic World» με τους Chris Pratt και Bryce Dallas Howard. Η τρίτη ταινία της νέα σειράς ταινιών που κυκλοφορεί το καλοκαίρι του 2021 θα περιλαμβάνει πολλούς γνώριμους χαρακτήρες από το παρελθόν.

Πιο συγκεκριμένα ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος του «Jurassic World 3» Colin Trevorrow αποκάλυψε πως οι Sam Neill, Laura Dern και Jeff Goldblum θα επιστρέψουν στους ρόλους των Alan Grant, Ellie Sattler και Ian Malcolm αντίστοιχα. Ο Trevorrow μάλιστα ξεκαθάρισε πως οι ηθοποιοί δεν έχουν cameo εμφανίσεις, αλλά θα παίζουν «σημαντικούς ρόλους» στην νέα ταινία.

Σε εμφάνιση του με την Dern σε προβολή του «Jurassic World» στο Χόλυγουντ το βράδυ της Τρίτης, ο Trevorrow μίλησε με τους θεατές και επανέλαβε τα λεγόμενα του, τονίζοντας πως οι τρεις χαρακτήρες θα εμφανιστούν «σε όλη την ταινία». Στην συνέχεια η Dern έδωσε ορισμένες πληροφορίες για την επιστροφή της στο franchise.

«Αγαπώ τους δεινόσαυρους, μου αρέσει που τους αγαπάτε όπως εμείς και εάν δεν είναι δύσκολο και εάν θα έχω την ευκαιρία να συμμετάσχω σε αυτή την παρέα ξανά, θα ήθελα να έχω τους φίλους μου Sam Neill και Jeff Goldblum μαζί μου» δήλωσε η Dern για να ρωτήσει το κοινό εάν «συμφωνεί» με την «παράκληση» της.

Ο ιδιοσυγκρασιακός χαρακτήρας του Goldblum είχε πρωταγωνιστήσει στο πρώτο σίκουελ «Jurassic Park: Χαμένος Κόσμος» το 1997 και έκανε μια cameo εμφάνιση στο «Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε» της περασμένης χρονιάς. Στην τρίτη ταινία της πρώτης σειράς ταινιών που σκηνοθέτησε ο Joe Johnston το 2001, ο Neill ανέλαβε πρωταγωνιστικό ρόλο και η Dern έκανε μια cameo εμφάνιση στο φινάλε και έκτοτε οι τύχες των χαρακτήρων τους «αγνοούνται».