Έλαμψαν ο Will Smith και η Jada Pinkett-Smith στη συναυλία γενεθλίων της Βουδαπέστης

Jada-pinkett-smith-will-smith
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Ο «Φρέσκος πρίγκιπας» βρέθηκε στην ουγγρική πρωτεύουσα στα πλαίσια προώθησης της περιπέτειας επιστημονικής φαντασίας «Gemini Man».

Ο Will Smith έκλεισε τα 51 και το γιόρτασε με την σύζυγο του Jada Pinkett-Smith, τον στενό φίλο και συνεργάτη του DJ Jazzy Jeff και χιλιάδες οπαδούς του σε μια ειδική συναυλία στην Βουδαπέστη.

Πιο συγκεκριμένα ο χολιγουντιανός αστέρας και ράπερ ερμήνευσε πολλά από αγαπημένα τραγούδια του, όπως τα «Boom! Shake The Room», «Summertime» αλλά και το μουσικό θέμα του «Φρέσκου πρίγκιπα» που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Βασιλικής Αγίου Στεφάνου στην ουγγρική πρωτεύουσα.

Η ειδική συναυλία δόθηκε στα πλαίσια της νέας περιπέτειας επιστημονικής φαντασίας του Smith, το «Gemini Man», με τους παραγωγούς Jerry Bruckheimer, David Ellison και Don Granger, αλλά και τον σκηνοθέτη Ang Lee να δίνουν το παρών.

«Ήταν υπέροχα γενέθλια! Ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα» έγραψε ο Αμερικάνος ηθοποιός σε μια ανάρτηση στο Instagram μαζί με φωτογραφίες και βίντεο από την εμφάνιση του. Στο «Gemini Man», το οποίο θα προβληθεί τον Οκτώβριο, εμφανίζονται επίσης οι Elizabeth Winstead, Clive Owen και Benedict Wong.