Σε συζητήσεις η Jodie Comer για τη νέα ταινία του Ridley Scott

Jodie-comer Matt Baron
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Το σενάριο του «The Last Duel» που έγραψαν οι Ben Affleck και Matt Damon έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις.

Η Jodie Comer βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους παραγωγούς του «The Last Duel» που θα σκηνοθετήσει ο Ridley Scott. Άρθρο του Variety αναφέρει πως η πρωταγωνίστρια του «Killing Eve» που πρόσφατα βραβεύτηκε με ένα Emmy βρίσκεται σε συζητήσεις για έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Στην ταινία φέρονται να έχουν ήδη συμφωνήσει να συμμετάσχουν οι Ben Affleck και Matt Damon, ενώ οι παραγωγοί βρίσκονται ακόμα σε αναζήτηση στούντιο. Το «The Last Duel» διαδραματίζεται στην Γαλλία του 14ου αιώνα και αφηγείται την ιστορία εκδίκησης ενός άνδρα του οποίου η σύζυγος έχει πέσει θύμα βιασμού ενώ αυτός έλειπε στον πόλεμο.

Invision/AP / Paul A. Hebert

Οι Ben Affleck και Matt Damon φέρονται να έχουν γράψει το σενάριο και να έχουν συμφωνήσει να πρωταγωνιστήσουν στο «Τhe Last Duel».

Αδυνατώντας να βρει δικαιοσύνη, ο στρατιώτης απευθύνεται στον βασιλιά της Γαλλίας, ο οποίος με την σειρά του προτείνει μια μονομαχία με τον φερόμενο βιαστή της συζύγου του.

Το σενάριο της ταινίας που φέρεται να έχουν γράψει οι Affleck και Damon και είναι βασισμένο σε μυθιστόρημα του Eric Jager, έγινε γνωστό τον περασμένο Ιούλιο και έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Πώς γίνεται η ιστορία βιασμού μιας γυναίκας να ανήκει σε τρεις άνδρες;» αναρωτήθηκε η κριτικός κινηματογράφου του The Wrap και των Los Angeles Times, Yolanda Machado, μέσω μιας ανάρτησης στο Twitter.