O Snoop Dogg διασκευάζει το «Red Right Hand» για το Peaky Blinders

cillian-murphy-snoop-dogg
ΔΕΥΤΕΡΑ, 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Ο Αμερικάνος ράπερ διασκεύασε το μουσικό θέμα της πολυβραβευμένης σειράς του BBC για την οικογένεια Shelby.

Στο πρόσφατο φεστιβάλ αφιερωμένο στο «Peaky Blinders», ο δημιουργός της σειράς Steven Knight μίλησε για το ενδιαφέρον πολλών αστέρων του θεάματος που θέλουν να συμμετάσχουν στη σειρά. Ανάμεσα σε αυτούς είναι ηθοποιοί όπως Brad Pitt, αλλά και μουσικοί όπως ο A$AP Rocky και ο Snoop Dogg.

Τελικά όμως δεν χρειάστηκε να περιμένουν πολύ οι οπαδοί της σειράς του BBC για να πάρουν μια πρώτη γεύση από τις νέες συνεργασίες, αφού οι παραγωγοί του «Peaky Blinders» έδωσαν στη δημοσιότητα μια διασκευή του «Red Right Hand» από τον Snoop Dogg στο δικό του ξεχωριστό στυλ.

Twitter

Το κλασσικό τραγούδι του Nick Cave αποτελεί το μουσικό θέμα της δραματικής σειράς και η νέα διασκευή που ανέβηκε στο επίσημο λογαριασμό Twitter του «Peaky Blinders» περιλαμβάνει μια εισαγωγή από τον Snoop Dogg.

«Με διαταγή των Peaky Blinders, αυτό είναι το “Red Right Hand” από τον Snoop Shelby» δηλώνει στην αρχή του βίντεο ο Αμερικάνος ράπερ φορώντας μια από τις χαρακτηριστικές τραγιάσκες της σειράς. Εκτός από το τραγούδι, το βίντεο περιλαμβάνει αρκετές από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές της σειράς από τις πέντε πρώτες σεζόν.

Το «Peaky Blinders» θα επιστρέψει για έναν έκτο κύκλο το 2021 και μένει να φανεί ποια άλλα γνωστά ονόματα του θεάματος θα συνεργαστούν με τους παραγωγούς της σειράς.