Reese Witherspoon: «Φοβόμουν να γίνω μητέρα»

reese-witherspoon Matt Baron
ΔΕΥΤΕΡΑ, 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός παραδέχτηκε τους φόβους που είχε για τις ενδεχόμενες επιπτώσεις στην καριέρα της.

Η Reese Witherspoon ανοίχτηκε για τους προβληματισμούς και ανησυχίες που είχε για την πρώτη εγκυμοσύνη της και παραδέχτηκε πως «φοβόταν» για τις επιπτώσεις που θα είχε στην καριέρα της. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, η οποία απέκτησε την κόρη της Ava με τον πρώην σύζυγο της Ryan Phillippe στην ηλικία των 23 ετών, μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ως γονέας στο κανάλι της Reese Witherspoon x Hello Sunshine στο YouTube.

«Είμαι μητέρα από το 1999. Έμεινα έγκυος όταν ήμουν 22 και γέννησα όταν ήμουν 23. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, ήταν τρομακτικό. Φοβόμουν. Δεν ήξερα τι επιπτώσεις θα είχε στην δουλειά και την καριέρα μου. Ολόκληρη η ζωή σου αλλάζει – όλα όσα πιστεύεις, κάθε κομμάτι φαγητού που τρως, κάθε κομμάτι ανεξαρτησίας που έχεις. Δεν μπορείς να συνεχίσεις χωρίς να σκέφτεσαι έναν άλλο άνθρωπο» δήλωσε η Witherspoon.

Μαζί με τον Phillippe, η Witherspoon απέκτησε τον πρώτο της γιο Deacon το 2003, ενώ με τον δεύτερο σύζυγο της Jim Toth απέκτησε έναν δεύτερο γιο, τον Tennessee, το 2012. Σύμφωνα με την 43χρονη ηθοποιός, οι γέννες γινόντουσαν πιο δύσκολες όσο περνούσαν τα χρόνια.

«Το να έχεις μικρά παιδιά γίνεται πιο κουραστικό και απλά είναι επίπονο στο σώμα σου, οπότε χαίρομαι που απέκτησα παιδιά σχετικά μικρή. Έκανα ένα στα 23, ένα στα 27 και μετά ξανά στα 37. Θεέ μου, ήταν τόσο πιο δύσκολο να κάνεις παιδί στα 37» σχολίασε η Witherspoon, καταλήγοντας πως πέραν των ανησυχιών για την καριέρα, το πιο σημαντικό για τις εγκυμονούσες γυναίκες είναι να αναζητήσουν το κατάλληλο «δίκτυο στήριξης».