Έφτασε το τρέιλερ του «The Jesus Rolls» με John Turturro και Audrey Tautou

big-lebowski-Jesus-quintana-John-turturro
ΔΕΥΤΕΡΑ, 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Ο John Turturro επιστρέφει στον ρόλο του Jesus Quintana από τον «Μεγάλο Λεμπόφσκι» παρέα με τους Bobby Cannavale και Audrey Tautou.

Οι πρώτες φήμες για μια spin-off ταινία βασισμένη στον εκκεντρικό παίχτη μπόουλινγκ Jesus Quintana από την καλτ κωμωδία των αδελφών Cohen «Ο μεγάλος Λεμπόφσκι» κυκλοφόρησαν το 2011. Έκτοτε ο John Turturro έλαβε την ευχή των δημιουργών της ταινίας και γύρισε μια νέα κωμωδία με τίτλο «The Jesus Rolls» η οποία θα κυκλοφορήσει σύντομα στις αίθουσες.

Δείτε το ιταλικό τρέιλερ του «The Jesus Rolls»

Ο πρωταγωνιστής, σκηνοθέτης και σεναριογράφος ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της ταινίας τον περασμένο Ιούνιο και έδωσε στην δημοσιότητα ένα πρώτο τρέιλερ στα πλαίσια της πρεμιέρας στην Ιταλία στις 17 Οκτωβρίου. Καθώς η ταινία θα προβληθεί στην Ιταλία, το τρέιλερ του «The Jesus Rolls» είναι μεταγλωττισμένο στα ιταλικά.

Στην ταινία του Turturro, η οποία στο παρελθόν είχε τον τίτλο «Going Places», ήταν αρχικά σχεδιασμένη ως ριμέικ του «Ο χορός των διεφθαρμένων» που γύρισε ο Bertrand Blier το 1974. Στο «The Jesus Rolls» εμφανίζονται επίσεις οι Bobby Cannavale, Audrey Tautou, Susan Sarandon, Pete Davidson, Jon Hamm και Christopher Walken.