Η Demi Moore ενέπνευσε τον Rob Lowe να κόψει τις καταχρήσεις

about-last-night-rob-lowe-demi-moore
ΠΕΜΠΤΗ, 03 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

«Όλοι έχουν έναν άνθρωπο στην ζωή τους που είναι σπουδαίο παράδειγμα» σχολίασε ο ηθοποιός για την θετική επιρροή της Moore πάνω του.

Η νέα αυτοβιογραφία της Demi Moore αποκαλύπτει πολλές άγνωστες και δύσκολες στιγμές από την ζωή της χολιγουντιανής σταρ που έχουν προκαλέσει αίσθηση.  Όπως φαίνεται όμως, η απόφαση της ηθοποιού να κόψει το αλκοόλ ενέπνευσε ένα από τα «κακά παιδιά» της δεκαετίας του 1980, τον Rob Lowe, να ακολουθήσει το παράδειγμα της.

Ο Lowe μίλησε για το βιβλίο της Moore με τίτλο «Inside Out» και την πορεία του προς την νηφαλιότητα σε μια εμφάνιση του στην εκπομπή «The View» την περασμένη Δευτέρα.

«Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που γνώριζα και που έγινε νηφάλια. Ήταν μεγάλη έμπνευση για μένα. Ήταν τα 1980s, όλοι κάναμε τα δικά μας. Απλά θυμάμαι να σκέφτομαι πως αν αυτή η γυναίκα μπορεί να σοβαρευτεί, τότε όλοι μπορούν» ανέφερε ο Lowe.

«Είμαι νηφάλιος τα τελευταία 29 χρόνια και όλοι έχουν έναν άνθρωπο στην ζωή τους που είναι σπουδαίο παράδειγμα» συνέχισε ο ηθοποιός, συμπληρώνοντας πως «αγάπησε» το κέντρο απεξάρτησης στο οποίο πήγε. «Ήξερα πως χρειαζόμουν απαντήσεις που δεν είχα. Τις έμαθα εκεί» τόνισε ο Lowe.