Διαδήλωση υπέρ των ζώων από τον Joaquin Phoenix

Joaquin-phoenix Matt Baron
ΔΕΥΤΕΡΑ, 07 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Ο χολιγουντιανός αστέρας που είναι vegan από την ηλικία των τριών ετών διαδήλωσε κατά της βάναυσης μεταχείρισης των ζώων.

Λίγες ώρες πριν βραβευτεί στο φεστιβάλ κινηματογράφου του Τορόντο, ο Joaquin Phoenix διαδήλωσε κατά της βάναυσης μεταχείρισης ζώων σε σταθμό μετρό της καναδικής πόλης. Φορώντας μαύρα ρούχα, ο αστέρας του Χόλυγουντ ένωσε την φωνή μου με τα μέλη της ομάδας BeFairBeVegan.

«Είναι τόσο απασχολημένος, είχε διαθέσιμο χρόνο μόνο μεταξύ 3 και 5 μμ σήμερα και έχει αυτή την μεγάλη βράβευσε, όμως πήρε το χρόνο να έρθει να δει [την διαδήλωση του] BeFairBeVegan του Τορόντο γιατί είναι τόσο κοντά στην καρδιά του» σχολίασε η Anita Krajnc της vegan ομάδας Toronto Save Pig.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Phoenix, ο οποίος είναι vegan από την ηλικία των τριών ετών, που συμμετέχει σε διαδηλώσεις υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων. Το 2005 ο Phoenix είχε αφηγηθεί το πολυβραβευμένο ντοκιμαντέρ «Earthlings» του Shaun Monson, το οποίο επικεντρώνεται στην εκμετάλλευση των ζώων παγκοσμίως.

Τον περασμένο Ιούνιο ο ηθοποιός συμμετείχε σε αντίστοιχη διαδήλωση στο Λος Άντζελες με την μνηστή και συνάδελφο του Rooney Mara, ενώ μαζί είχαν ρόλο αφηγητή στο ντοκιμαντέρ «Dominion» για την μεταχείρηση των ζώων σε διάφορες βιομηχανίες της Αυστραλίας.