Η Maggie επιστρέφει στο «The Walking Dead»

the-walking-dead-rick-maggie
ΤΡΙΤΗ, 08 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Η δραματική σειρά τρόμου του AMC ανανεώθηκε για άλλη μια σεζόν παρά την σταθερή πτώση τηλεθέασης τα τελευταία χρόνια.

Το «The Walking Dead» μπορεί να ολοκληρώθηκε ως κόμικ, από όπου ξεκίνησε, όμως η τηλεοπτική σειρά συνεχίζει ακάθεκτη για τον 11ο κύκλο, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του AMC στο Comic-Con της Νέας Υόρκης. Η σειρά ζόμπι, η οποία έχει αντιμετωπίσει αρκετές δυσκολίες τα τελευταία χρόνια, θα επιστρέψει για άλλη μια χρονιά με ένα γνώριμο πρόσωπο, την Lauren Cohan στον ρόλο της Maggie Greene.

Η επιστροφή της Cohan στο καστ της σειράς έγινε με μια εμφάνιση έκπληξη κατά την διάρκεια μιας πάνελ συζήτησης στο φεστιβάλ κόμικ το περασμένο σαββατοκύριακο. Η Βρετανοαμερικανίδα ηθοποιός είχε φύγει από την σειρά στο τέλος του όγδοου κύκλου μετά από έντονες διαφωνίες με τους παραγωγούς για το ύψος της αμοιβής της.

Με πολλούς αστέρες της σειράς να έχουν φύγει τα τελευταία χρόνια – συμπεριλαμβανομένου του Andrew Lincoln που ενσαρκώνει τον Rick Grimes – το AMC αποφάσισε να στραφεί στην περίπτωση της Cohan για ενισχύσει τον επόμενο κύκλο.

AMC

«Είναι εντελώς σουρεαλιστικό. Νιώθω σαν να είμαι σπίτι. Είναι τόσο συγκινητικό. Είναι πραγματικά συγκινητικό. Νιώθω πως αυτό είναι ένα πολύ ιδιαίτερο Comic-Con και μια πολύ ιδιαίτερη οικογένεια και πραγματικά χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ» δήλωσε η Cohan.