Aaron Paul: «Ξεχάστε τη σίκουελ σειρά στο “Breaking Bad”»

aaron-paul Rob Latour
ΤΡΙΤΗ, 08 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Η ιστορία του Jesse Pinkman μετά το τέλος της σειράς συνεχίζεται στο «El Camino» που γύρισε ο Vince Gilligan για λογαριασμό του Netflix.

Η νέα ταινία «El Camino» στο Netflix δημιούργησε προσδοκίες στους οπαδούς τού «Breaking Bad». Σύμφωνα όμως με τον Aaron Paul, ο οποίος ενσαρκώνει ξανά τον Jesse Pinkman, δεν υπάρχουν σχέδια για μια σίκουελ σειρά.

«Ο κόσμος ήταν τόσο παθιασμένος και ήθελε απαντήσεις. Ρωτούσαν πότε θα έρθει η επόμενη σειρά “Breaking Bad” – μπορείτε να βάλετε στην άκρη αυτό το όνειρο – θέλοντας να μάθουν τι συνέβη στον Jesse» δήλωσε ο Paul σε συνέντευξή του στον Guardian.

AMC

Η νέα ταινία που έγραψε και σκηνοθέτησε ο Vince Gilligan αφηγείται την ιστορία του Jesse Pinkman μετά το φινάλε της τηλεοπτικής σειράς, καθώς δραπετεύει από το καταφύγιο ακροδεξιών όπου ήταν αναγκασμένος να παράγει υψηλής ποιότητας μεθαμφεταμίνες. Στο «El Camino», ο Pinkman πρέπει να συμβιβαστεί με το παρελθόν του, για να μπορέσει να χαράξει μια πορεία στο μέλλον.

Μιλώντας στο περιοδικό Time, ο ηθοποιός σχολίασε πως «λάτρεψε» το φινάλε της σειράς, καθώς ήταν «πολύ ασαφές» αναφορικά με την μοίρα του χαρακτήρα του. «Θα ήθελες να πιστέψεις πως θα αποσύρθηκε μακριά, αλλά ξέρεις πως η ζωή δεν θα είναι τόσο εύκολη για αυτόν», δήλωσε ο Paul.