Millie Bobby Brown: «Μπλοκ στους τοξικούς ανθρώπους και την αρνητικότητα»

millie-bobby-brown John Salangsang
ΤΡΙΤΗ, 08 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Η 15χρονη πρωταγωνίστρια του «Stranger Things» αποκάλυψε πώς καταφέρνει και παραμένει θετική στην προσωπική ζωή της.

Χάρη στο «Stranger Things», η Millie Bobby Brown έχει γίνει μια από τις πιο γνωστές ηθοποιούς της γενιάς της, όμως μαζί με τα εγκωμιαστικά σχόλια για την ερμηνεία της, έχει δεχτεί αρνητική κριτική από μια μερίδα «τοξικών» ανθρώπων. Σε μια νέα πάνελ συνέντευξη με την Elaine Welteroth, η χολιγουντιανή σταρ μίλησε για το πώς διατηρεί τη ψυχική ηρεμία της.

«Μπλοκάρω όλη την αρνητικότητα από την ζωή μου, οπότε οποιοσδήποτε ή οτιδήποτε με εμποδίσει από την ευτυχία μου, δεν βρίσκεται πια στην ζωή μου. Νομίζω πως πρέπει να προσέχει κανείς τους τοξικούς ανθρώπους – δηλαδή ανθρώπους που απλά δεν θέλουν να είσαι χαρούμενη – και να τους μπλοκάρει, ενώ προφανώς η αρνητικότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ανθυγιεινή» δήλωσε η Brown.

REX/Shutterstock

Στην συνέχεια η 15χρονη ηθοποιός εξήγησε πως «πρέπει να βάλεις τον εαυτό σε ένα χαρούμενο μέρος και να φροντίσεις να αγαπάς τον εαυτό σου και να κάνεις τα πράγματα που εν τέλει θα σε κάνουν χαρούμενη. Όταν το κάνεις αυτό πρώτα, τότε θα βρεις την αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση σου σε όλη την διαδρομή».