Τι θα ρώταγε ο Will Smith τον νεότερο εαυτό του;

will-smith Andrea Raffin
ΤΕΤΑΡΤΗ, 09 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Ο χολιγουντιανός αστέρας ακόμα μετανιώνει για την απόφασή του να πρωταγωνιστήσει στο «Wild Wild West» αντί του «Matrix».

Εάν είχαμε τη δυνατότητα να ταξιδέψουμε στο παρελθόν για να προειδοποιήσουμε τον εαυτό μας για τις συνέπειες μιας σημαντικής απόφασης, οι περισσότεροι μάλλον δεν θα το σκεφτόμασταν και θα μπαίναμε στο DeLorean του Doc Brown. Σε μια νέα συνέντευξή του, ο Will Smith αποκάλυψε τι θα ρώταγε τον νεότερο εαυτό του, εάν μπορούσε να ταξιδέψει στο παρελθόν.

Ο Smith ξεκίνησε την καριέρα του ως ράπερ και το 1986 έκανε τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική ως «Φρέσκος πρίγκιπας του Μπελ Αιρ». Έκτοτε έχει μεγαλουργήσει ως ηθοποιός παίζοντας σε ταινίες όπως τα «Κακά παιδιά», «Άνδρες με τα μαύρα», «Ζωντανός θρύλος» και «Ali».

«Θα πήγαινα στο σετ του “Wild Wild West” και θα έλεγα “ηλίθιε, γιατί δεν έκανες το “Matrix”;» δήλωσε ο χολιγουντιανός αστέρας στο Fox Chicago. Οι Wachowskis είχαν προσεγγίσει τον Smith για τον ρόλο του Neo στην ταινία επιστημονικής φαντασίας, όμως ο ηθοποιός απέρριψε την προσφορά για να πρωταγωνιστήσει στο «Wild Wild West».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Smith εκφράζει τύψεις για την απόφαση, καθώς πριν από λίγες μέρες είχε μοιραστεί μέσω Instagram ένα deep fake βίντεο με τον εαυτό του στον ρόλο του Keanu Reeves.

Στην λεζάντα της ανάρτησής του ο Smith κάλεσε τους followers του να φανταστούν πώς θα ήταν αντίστοιχα το «Wild Wild West» με τον Reeves στη θέση του.