Ο Joaquin Phoenix συμβουλεύτηκε την οικογένεια πριν αναλάβει τον «Joker»

Joker
ΤΕΤΑΡΤΗ, 09 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

«Δεν είναι η συνήθης πρακτική, αλλά ήμασταν όλοι μαζί και είχα την περιέργεια να μάθω τις σκέψεις τους» σχολίασε ο χολιγουντιανός αστέρας.

Η νέα ταινία του Todd Phillips για τον αιώνιο εχθρό του Batman, τον κλόουν πρίγκιπα του εγκλήματος Joker, έχει σπάσει τα ταμεία παγκοσμίως και έχει προκαλέσει μια δημόσια συζήτηση σχετικά με τη βία και την ψυχική ασθένεια.

Ο πρωταγωνιστής του «Joker», Joaquin Phoenix, είχε βάσιμες υποψίες για τον σάλο, αφού όπως αποκάλυψε πρόσφατα, είχε συζητήσει το σενάριο της ταινίας με την οικογένειά του προτού αποδεχτεί τον ρόλο.

«Όλη η οικογένεια το διάβασε. Δεν είναι η συνήθης πρακτική, αλλά ήμασταν όλοι μαζί εκείνη την εποχή που έπαιρνα την απόφαση και είχα την περιέργεια να μάθω τις σκέψεις τους» δήλωσε ο ηθοποιός στο WENN.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, ακολούθησαν πολλές συζητήσεις με τη μητέρα και τις αδερφές του και «δεν υπήρχαν εύκολες απαντήσεις σε πολλά από τα ερωτήματα που θέτει και μας έκανε όλους να σκεφτούμε, οπότε υποθέτω πως περίμενα λίγο τη δημόσια συζήτηση».