Η Jennifer Aniston δεν έχει χρόνο για σχέσεις

Jennifer-aniston Matt Baron
ΤΕΤΑΡΤΗ, 09 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Η νέα τηλεοπτική σειρά «The Morning Show» με την Reese Witherspoon για την Apple «τρώει» όλο τον διαθέσιμο χρόνο της.

Οι πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν επιτρέπουν στην Jennifer Aniston να βρει τον χρόνο για ραντεβού, κάτι όμως το οποίο δεν την ενοχλεί ιδιαίτερα. Η χολιγουντιανή σταρ έχει κάνει δύο γάμους, τον πρώτο με τον Brad Pitt από το 2000 έως το 2005 και τον δεύτερο με τον Justin Theroux από το 2015 έως το 2017.

Όταν ρωτήθηκε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Howard Stern εάν ψάχνει για έναν νέο σύντροφο, η Aniston απάντησε θετικά, τονίζοντας όμως πως είναι «πολύ απασχολημένη» με την προώθηση της νέας τηλεοπτικής σειράς «The Morning Show» και τις προετοιμασίες για τον επόμενο κύκλο.

Στην συνέχεια ο DJ της ραδιοφωνικής εκπομπής προσφέρθηκε να της βρει έναν υποψήφιο για ραντεβού, με την 50χρονη ηθοποιό να απορρίπτει ευγενικά την πρόταση, τονίζοντας πως δεν της αρέσουν τα «συνοικέσια».

Shutterstock / Eric Charbonneau

Από την συνέντευξη δεν έλειψαν οι αναφορές στα «Φιλαράκια» και τις σχέσεις της Aniston με τους πρώην συμπρωταγωνιστές της. Όπως αποκάλυψε η ίδια έχει υπέροχες αναμνήσεις από την σειρά και πρόσφατα βρέθηκε «μαζί με όλη την συμμορία» για ένα γεύμα.