Ένας ορχηστρικός «Άρχοντας των Δαχτυλιδιών» στο Λονδίνο

lord-of-the-rings
ΤΕΤΑΡΤΗ, 09 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Η Royal Philharmonic Concert Orchestra θα ερμηνεύσει ζωντανά το soundtrack της ταινίας σε μια ειδική προβολή στο Royal Albert Hall.

Οι οπαδοί του J.R.R. Tolkien θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν το «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Η συντροφιά του δαχτυλιδιού» στην μεγάλη οθόνη συνοδεία μιας ζωντανής ορχήστρας. Η προβολή της πρώτης ταινίας που σκηνοθέτησε ο Peter Jackson το 2001 θα πραγματοποιηθεί στο ιστορικό Royal Albert Hall του Λονδίνου.

Σύμφωνα με τις επίσημες πληροφορίες του μοναδικού event, η Royal Philharmonic Concert Orchestra θα ερμηνεύει το soundtrack της ταινίας σε δύο παραστάσεις, στις 2 και 3 Οκτωβρίου του 2020. Η πώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει στις 15 Απριλίου 2020, με τις τιμές να κυμαίνονται στις 25 με 80 λίρες.

Στο Royal Albert Hall έχουν προγραμματιστεί αντίστοιχες παραστάσεις με πολλές άλλες μεγάλες παραγωγές του Χόλυγουντ, όπως τα «Star Wars: Η επιστροφή των Τζεντάι» και «Τιτανικός». Αναλυτικά το πρόγραμμα για το 2020 έχει ως εξής:

  • «Superman» - 26 και 27 Μαΐου
  • «Ο εξολοθρευτής» - 28 Μαΐου
  • «Τιτανικός» - 30 Μαΐου
  • «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Η συντροφιά του δαχτυλιδιού» - 2 και 3 Οκτωβρίου
  • «Star Wars: Η επιστροφή των Τζεντάι» - 23 και 24 Οκτωβρίου
  • «The Matrix» - 28 Οκτωβρίου

Στο φετινό πρόγραμμα προβολών του Royal Albert Hall παρουσιάστηκαν τα «Skyfall», «Blade Runner», «Ο Χάρι Πότερ και το κύπελλο της φωτιάς» και «Star Wars: Η Αυτοκρατορία αντεπιτίθεται».