«Breaking Bad»: Τι απέγινε τελικά ο Walter White;

breaking-bad
ΠΕΜΠΤΗ, 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Ο δημιουργός της πολυβραβευμένης τηλεοπτικής σειράς αποκάλυψε την μοίρα του πρωταγωνιστή και έβαλε φρένο στην φημολογία.

Το φινάλε μιας τηλεοπτικής σειράς είναι πάντα μια περίπλοκη υπόθεση, αφού έχουν στόχο να ολοκληρώσουν κατά έναν ικανοποιητικό τρόπο την ιστορία των πρωταγωνιστικών χαρακτήρων. Συχνά όμως τα φινάλε είναι λίγο ασαφή και αφήνουν έναν «παραθυράκι» για περαιτέρω συνέχειες, με χαρακτηριστικές περιπτώσεις «Τα φιλαράκια», «The Sopranos» και «Game Of Thrones».

Το «Breaking Bad» είναι άλλη μια τέτοια περίπτωση, αφού η μοίρα του Walter White (τον οποίο ενσάρκωσε ο Bryan Cranston) δεν είναι ξεκάθαρη και η κυκλοφορία του «El Camino» έδωσε τροφή σε φήμες για μια επιστροφή του εμβληματικού χαρακτήρα.

AMC

Στην πρόσφατη εμφάνιση του στην εκπομπή του Rich Eisen για την προώθηση της σίκουελ ταινίας, ο δημιουργός της σειράς Vince Gilligan ξεκαθάρισε τελικά τι ισχύει. «Ο Walter White είναι νεκρός» δήλωσε ο Gilligan, βάζοντας ένα τέλος στις θεωρίες οπαδών του «Breaking Bad».

Αυτό σημαίνει πως η ιστορία του Walter White ολοκληρώθηκε με το φινάλε της σειράς, όμως δεν μπορεί να αποκλειστεί η επανεμφάνιση του χαρακτήρα σε flashbacks. Άλλωστε ο ίδιος ο Cranston έχει επιβεβαιώσει ότι εμφανίζεται στο «El Camino», το οποίο κυκλοφορεί μέσω Netflix την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου.