Το καστ του «Breaking Bad» αντιδρά με χιούμορ στα σχόλια για το «El Camino»

aaron-paul-bryan-cranston Matt Baron
ΠΕΜΠΤΗ, 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Η σίκουελ ταινία στην πολυβραβευμένη δραματική σειρά του Vince Gilligan κυκλοφορεί την Παρασκευή μέσω Netflix.

Την Παρασκευή κυκλοφορεί το «El Camino», μια ταινία που ακολουθεί τα γεγονότα του «Breaking Bad» και αφηγείται την ιστορία του Jesse Pinkman μετά το καταιγιστικό φινάλε της σειράς. Μετά από μια σειρά teasers και τρέιλερ, οι παραγωγοί της ταινίας έδωσαν στην δημοσιότητα ένα πιο ανάλαφρο βίντεο, όπου το καστ της σειράς αντιδρά στα σχόλια των οπαδών.

Το βίντεο ξεκινά με τον πρωταγωνιστή της νέας ταινίας Aaron Paul μέσα σε ένα αντίγραφο του κλασικού τροχόσπιτου που έχει μετατραπεί σε εργοστάσιο παραγωγής μεθαμφεταμίνης. Εκεί, ο ηθοποιός διαβάζει ορισμένα από τα σχόλια που έχουν γίνει για τα τρέιλερ του «El Camino».

Στο βίντεο που ανέβηκε στον λογαριασμό του Netflix εμφανίζονται επίσης οι Betsy Brandt, Dean Norris, Rhea Seehorn, Charles Baker, Jesse Plemons, Steven Michael Quezada, RJ Mitte και Lavell Crawford.

Πολλά από τα σχόλια των χρηστών του Twitter είναι εγκωμιαστικά και χιουμοριστικά, με τους ηθοποιούς σε ορισμένες περιπτώσεις να μην μπορούν να καταλάβουν τα meme ή το περιεχόμενο τους.

Σε ένα από τα σχόλια που διαβάζει ο Baker, ο σχολιαστής ρωτά εάν έφτασε η στιγμή να απονεμηθεί ένα Emmy στον Paul, με την ηθοποιό να απαντά «οπωσδήποτε», αφήνοντας να εννοηθεί πως θα έπρεπε να εξεταστεί και η δική του περίπτωση.

Σε άλλο μήνυμα, μια χρήστης του Twitter να εκφράζει την ελπίδα πως ο Jesse Pinkman θα βρει την ειρήνη και ευτυχία που αναζητά, με την Seehorn να σημειώνει γελώντας πως αν και δεν έχει δει την νέα ταινία, μάλλον είναι «υπέρμετρα αισιόδοξη» για την μοίρα του πρωταγωνιστή δεδομένης της «παράδοσης» του Gilligan.