Ο Jeremy Renner κατηγορείται πως απείλησε να σκοτώσει την πρώην σύζυγό του

Jeremy-renner
ΤΡΙΤΗ, 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Ο αστέρας των ταινιών της Marvel διαψεύδει τους σοβαρούς ισχυρισμούς εναντίον του και τους χαρακτήρισε «μονόπλευρους».

Η δικαστική διαμάχη μεταξύ του Jeremy Renner και της πρώην συζύγου του Sonni Pacheco για την επιμέλεια της εξάχρονης κόρης τους Ava έχει πάρει νέα τροπή, καθώς ο χολιγουντιανός αστέρας φέρεται να απείλησε να αυτοκτονήσει και να σκοτώσει την Pacheco.

Ο Renner και η Pacheco παντρεύτηκαν τον Ιανουάριο του 2014 και την ίδια χρονιά κατέθεσαν αίτημα διαζυγίου, με την Pacheco να κατηγορεί τον πρώην σύζυγο της για ψυχική κακοποίηση και κατάχρηση ναρκωτικών ουσιών. Η πλευρά του Renner διέψευσε τους ισχυρισμούς λέγοντας πως είναι «μονόπλευροι».

Στην νέα μήνυση της η Pacheco, η οποία ζητά την αποκλειστική επιμέλεια της κόρης τους, ισχυρίζεται πως ο ηθοποιός απείλησε να την σκοτώσει. Πιο συγκεκριμένα αναφέρει πως σε μια περίπτωση έβαλε ένα πιστόλι στο στόμα του και στην συνέχεια πυροβόλησε στο ταβάνι. Ο Renner φέρεται να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης και «δεν την άντεχε πια και ήθελε απλά να εξαφανιστεί».

REX/Shutterstock / Stephen Lovekin

Παράλληλα η Pacheco κατηγορεί τον πρώην σύζυγο της πως έκανε χρήση κοκαΐνης όταν πρόσεχε την κόρη τους και φέρεται να είχε αφήσει μια ποσότητα ναρκωτικών κοντά της. Εκπρόσωπος του Renner δήλωσε στο περιοδικό People πως «η ευημερία της κόρης του Ava ανέκαθεν ήταν και παραμένει ο πρωταρχικός στόχος του Jeremy».

«Αυτό είναι ένα ζήτημα που θα λύσουν τα δικαστήρια. Είναι σημαντικό να σημειώσουμε πως οι δραματοποιήσεις στην κατάθεση της Sonni είναι μονόπλευρες αναφορές που έγιναν με έναν συγκεκριμένο στόχο κατά νου» συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος. Η υπόθεση θα συνεχιστεί στα δικαστήρια στις 7 Νοεμβρίου.