Μαύρη Χήρα και Captain Marvel σχηματίζουν τους «θηλυκούς Εκδικητές»

black-widow-captain-marvel
ΤΕΤΑΡΤΗ, 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Η Scarlett Johansson στήριξε δημόσια την πρόταση της Brie Larson για μια ταινία όπου θα πρωταγωνιστούν οι ηρωίδες της Marvel.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της στο Variety, η Brie Larson, η οποία ερμηνεύει τον ρόλο της Captain Marvel στη μεγάλη οθόνη, αποκάλυψε πως μαζί με αρκετές συμπρωταγωνίστριές της συζήτησαν με τον πρόεδρο της Marvel Studios, Kevin Feige, την προοπτική μιας ταινίας με τις ηρωίδες του franchise στο προσκήνιο.

Σύμμαχος της Larson στο εγχείρημα είναι η Scarlett Johansson που ενσαρκώνει την Μαύρη Χήρα στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel και θα πρωταγωνιστήσει σε μια solo ταινία του χαρακτήρα της το 2020. Παρά το γεγονός ότι ο χαρακτήρας της πεθαίνει στην τελευταία ταινία των Εκδικητών, η ηθοποιός σχολίασε πως εφόσον υπάρχει θέληση, μπορεί να βρεθεί μια λύση.

Αφού εκθείασε τις συμπρωταγωνίστριες της λέγοντας πως «είναι τόσο ισχυρές που όταν μαζεύονται είναι εκρηκτικές και ασταμάτητες», η Johansson τόνισε πως τόσο η ίδια όσο και οι θεατές θα ήθελαν να δουν μια ταινία με τις ηρωίδες της Marvel να πρωταγωνιστούν. Ο Feige από την πλευρά έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του για μια τέτοια ταινία, όμως δεν έχει παρθεί ακόμα η σχετική απόφαση.

Οι επόμενες ταινίες στο πρόγραμμα Marvel Studios είναι «The New Mutants» (Απρίλιος 2020), «Μαύρη Χήρα» (Μάιος 2020), «The Eternals» (Νοέμβριος 2020), «Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings» (Φεβρουάριος 2021), «Doctor Strange and the Multiverse of Madness» (Μάιος 2021) και «Thor: Love and Thunder» (Νοέμβριος 2021).

Η Marvel παράλληλα σχεδιάζει νέες ταινίες με τον Blade, τους Φύλακες του Γαλαξία, την Captain Marvel, τους Fantastic Four και τους X-Men, ενώ πρόσφατα έφτασε σε συμφωνία με την Sony για μια ακόμα ταινία Spider-Man, μετά το πολυσυζητημένο «διαζύγιο».