Ο τρίτος κύκλος του «Stranger Things» έσπασε τα κοντέρ του Netflix

stranger-things
ΠΕΜΠΤΗ, 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Η πλατφόρμα streaming αποκάλυψε τις εκπληκτικές επιδόσεις της τρίτης σεζόν που έκανε πρεμιέρα το περασμένο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το Netflix, ο τρίτος κύκλος του «Stranger Things» είναι ο πιο πετυχημένος μέχρι στιγμής, από άποψη τηλεθέασης, καθώς περίπου 64 εκατομμύρια νοικοκυριά τον παρακολούθησαν στις τέσσερις πρώτες εβδομάδες από την πρεμιέρα του.

Η αποκάλυψη σχετικά με τις επιδώσεις της σειράς επιστημονικής φαντασίας και τρόμου έγινε στην αναφορά που έλαβαν οι μέτοχοι της πλατφόρμας streaming την Τετάρτη. Παρά το γεγονός ότι το Netflix δεν αναφέρει πως έγινε η σχετική καταμέτρηση, το Verge ισχυρίζεται σε άρθρο του πως η πλατφόρμα θεωρεί πως ένας χρήστης έχει παρακολουθήσει μια σειρά εάν έχει δει τουλάχιστον το 70% ενός επεισοδίου.

Τον περασμένο Ιούλιο το Netflix ανακοίνωσε πως μετά από τέσσερις μέρες από την κυκλοφορία της τρίτης σεζόν, περίπου 40,7 εκατομμύρια νοικοκυριά ξεκίνησαν να παρακολουθούν τα νέα επεισόδια, ενώ 18,2 εκατομμύρια χρήστες είχαν ήδη ολοκληρώσει τον νέο κύκλο.

Οι ανεξάρτητες μετρήσεις της Nielsen που πραγματοποιήθηκαν το Αύγουστο έδειξαν πως περίπου 26,4 εκατομμύρια θεατές παρακολούθησαν το «Strangers Things» στις τρεις πρώτες μέρες από την πρεμιέρα του στο Netflix, δίχως όμως να λαμβάνει υπόψη χρήστες από κινητά τηλέφωνα, ταμπλέτες και φορητούς υπολογιστές.