Μεγάλο ενδιαφέρον για το «The Northman» του Robert Eggers

nicole-kidman-alexander-skarsgard-anya-taylor-Joy-willem-dafoe
ΠΕΜΠΤΗ, 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Nicole Kidman, Anya Taylor-Joy, Alexander Skarsgård και Willem Dafoe βρίσκονται σε συζητήσεις για την επόμενη ταινία του Αμερικάνου σκηνοθέτη.

Μπορεί το άκρως ατμοσφαιρικό και δραματικό θρίλερ «The Lighthouse» να μην έχει κάνει την πρεμιέρα του στις κινηματογραφικές αίθουσες, όμως ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Robert Eggers έχει ήδη ξεκινήσει να εργάζεται πάνω στην επόμενη ταινία του με τίτλο «The Northman».

Invision/AP/Shutterstock / Joel C. Ryan

O Robert Eggers έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό της επόμενης ταινίας του.

Σύμφωνα με άρθρο του Deadline, ο Eggers βρίσκεται σε συζητήσεις με πολλά γνώριμα, αλλά και νέα πρόσωπα για την συγκεκριμένη ταινία, όπως τους Nicole Kidman, Alexander Skarsgård, Anya Taylor-Joy, Bill Skarsgård και Willem Dafoe.

Το «The Lighthouse» έχει ήδη προβληθεί στα πολλά φεστιβάλ κινηματογράφου, όπου έχει αποσπάσει θερμές κριτικές για την ατμόσφαιρα και τις ερμηνείες.

Το «The Northman» διαδραματίζεται στην Ισλανδία του 11ου αιώνα, την εποχή των Βίκινγκ και αφηγείται μια ιστορία εκδίκησης που έγραψε ο Eggers με τον Ισλανδό ποιητή Sjón. Δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πλοκή της ταινίας ή τους ρόλους που βρίσκονται υπό συζήτηση με τους ηθοποιούς.