Η Millie Bobby Brown του «Stranger Things» ετοιμάζει δίσκο

millie-bobby-brown Etienne Laurent
ΔΕΥΤΕΡΑ, 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Η πρωταγωνίστρια του «Stranger Things» θα έχει τη στήριξη του «σπουδαίου φίλου» και μέντορά της, Drake.

Μετά την Maya Hawke, τον Joe Keery, τον Finn Wolfhard και τον Gaten Matarazzo, μεταξύ άλλων, ήρθε η ώρα και για την Millie Bobby Brown να αναδείξει το ταλέντο της στη μουσική. Η πρωταγωνίστρια του «Stranger Things» έχει ήδη εμφανιστεί στο βιντεοκλίπ του «Find Me» των Sigma από το 2016 και φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με την δισκογραφική εταιρεία 3 Beat.

«Η Millie είναι εξαιρετικά ταλαντούχα. Έχει εκατομμύρια θαυμαστές από το “Stranger Things”, όμως έχει ένα πάθος για το τραγούδι. Έχει ήδη τουλάχιστον εφτά τραγούδια που αγαπά, αλλά δεν σκοπεύει να κυκλοφορήσει τίποτα μέχρι να κλείσει τα 16 τον Φεβρουάριο, εν μέρει επειδή το πρόγραμμά της είναι φορτωμένο» αποκάλυψε πηγή της βρετανικής Sun.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή δεν έχει αποφασιστεί ακόμα πώς θα λανσάρει την καριέρα της η Brown – εάν θα εμφανιστεί ως τραγουδίστρια σε κάποιο dance κομμάτι ή εάν θα κυκλοφορήσει ένα δικό της τραγούδι.

REX/Shutterstock / Matt Baron

Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πρώτα βήματα της 15χρονης ηθοποιού στο τραγούδι, αναμένεται να συνεργαστεί με τον Drake, καθώς στο παρελθόν υπήρχαν σχέδια να εμφανιστεί στo βιντεοκλίπ του «In My Feelings». Ο Καναδός ράπερ έχει αποκτήσει ρόλο μέντορα για την Millie Bobby Brown, η οποία τον αποκαλεί «σπουδαίο φίλο».