«The Crown»: Οι καιροί αλλάζουν, όμως το καθήκον καλεί την Olivia Colman

the-crown Des Willie
ΤΡΙΤΗ, 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Κυκλοφόρησε το πρώτο ολοκληρωμένο τρέιλερ για τον τρίτο κύκλο της πολυβραβευμένης δραματικής σειράς εποχής του Netflix.

Η βραβευμένη με Όσκαρ Olivia Colman πρωταγωνιστεί ως βασίλισσα Ελισσάβετ στον τρίτο κύκλο της τηλεοπτικής σειράς «The Crown» που θα προβληθεί μέσω του Netflix, παραλαμβάνοντας τη σκυτάλη από την Claire Foy, η οποία ενσάρκωσε την Βρετανίδα μονάρχη σε νεότερη ηλικία.

«Αυτή η χώρα ήταν ακόμα σπουδαία όταν ανέλαβα τον θρόνο. Το μόνο που συνέβη υπό την επίβλεψή μου είναι πως το μέρος κατέρρευσε» μονολογεί η Colman στο πρώτο ολοκληρωμένο τρέιλερ που έδωσαν στη δημοσιότητα οι παραγωγοί της σειράς, όπου παίζει μια διασκευή του «The Times They Are A-Changing» του Bob Dylan.

Δίπλα στην Colman εμφανίζεται η Helena Bonham Carter ως πριγκίπισσα Μαργαρίτα, η οποία τονίζει πως ο ρόλος της μοναρχίας είναι να επουλώνει τις πληγές μιας κατεστραμμένης κοινωνίας.

Στα νέα επεισόδια της σειράς, τα οποία θα γίνουν διαθέσιμα μέσω Netflix στις 17 Νοεμβρίου, εμφανίζονται επίσης ο Tobias Menzies ως πρίγκιπας Φίλιππος και ο Josh O’Connor στον ρόλο του ενηλικιωμένου πρίγκιπα Καρόλου, ενώ η Gillian Anderson ενσαρκώνει την Margaret Thatcher.