Από το Westeros στην Μέση Γη, ένα επικό ταξίδι δρόμος

game-of-thrones-Joseph-mawle
ΤΕΤΑΡΤΗ, 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Ο Joseph Mawle του «Game Of Thrones» θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του Amazon για τον «Άρχοντα των Δαχτυλιδών».

Οι παραγωγοί της νέας σειράς του Amazon βασισμένη στον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» του J.R.R. Tolkien ανακοίνωσαν πως έφτασαν σε συμφωνία με τον Joseph Mawle. Σύμφωνα με άρθρο του Deadline ο Βρετανός ηθοποιός αναμένεται να ενσαρκώσει τον διαβολικό Oren, ο οποίος θα παίξει τον ρόλο του κακού στην σειρά.

Το ίδιο άρθρο αναφέρει πως στην φιλόδοξη τηλεοπτική σειρά θα εμφανιστούν επίσης οι Will Poulter και Markella Kavenagh. Ο Mawle, ο οποίος έγινε παγκοσμίως γνωστός για τον ρόλο του ως Benjen Stark στο «Game Of Thrones» του HBO, έχει εμφανιστεί σε αρκετές βρετανικές σειρές, όπως τα «Birdsong», «Ripper» και «Troy: Fall of a City».

HBO

Ο Joseph Mawle εμφανίστηκε σε τρεις κύκλους του «Game Of Thrones».

Τα γυρίσματα της σειράς του Amazon θα πραγματοποιηθούν στην Νέα Ζηλανδία, εκεί όπου γυρίστηκε η τριλογία που σκηνοθέτησε o Peter Jackson. Το μπάτζετ έχει υπολογιστεί στo ένα δισεκατομμύρια δολάρια – σχεδόν τέσσερις φορές περισσότερο από τις ταινίες του Jackson που κόστισαν περίπου 280 εκατομμύρια δολάρια, κάτι που καθιστά την νέα σειρά ως την πιο ακριβή τηλεοπτική παραγωγή όλων των εποχών.

Σκηνοθέτης του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» του Amazon που θα διαδραματιστεί χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα της πρώτης ταινίας του Jackson θα είναι ο J.A. Bayona. Η πρεμιέρα του πρώτου κύκλου της επικής σειράς φαντασίας έχει προγραμματιστεί για το 2021.