«Χόμπιτ: η ερημιά του Νοσφιστή»: δείτε το τρέιλερ

xompit-i-erimia-tou-nosfisti-deite-to-treiler-erimia-tou-nosfisti-deite-to-treiler

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013

Ο Πίτερ Τζάκσον συνεχίζει να προσφέρει στο κοινό του καθηλωτικά κινηματογραφικά παραμύθια, αντλώντας από το λογοτεχνικό σύμπαν του Τζ.Ρ.Ρ. Τόλκιν.

Το δεύτερο μέρος της κινηματογραφικής μεταφοράς του «Χόμπιτ», με τίτλο «Χόμπιτ: η ερημιά του Νοσφιστή» θα προβληθεί στις αίθουσες στις 12 Δεκεμβρίου. Μέχρι τότε όμως, μπορείτε να δείτε μερικές χαρακτηριστικές σκηνές της ταινίας.

Tο ταξίδι στον κόσμο της Μέσης Γης συνεχίζεται στις 12 Δεκεμβρίου με το δεύτερο μέρος της κινηματογραφικής μεταφοράς του αριστουργήματος του Τζ.Ρ.Ρ. Τόλκιν, Χόμπιτ. Στην ταινία «Χόμπιτ: Η Ερημιά του Νοσφιστή», ξαναβρίσκουμε τον Μπίλμπο Μπάγκινς (Μάρτιν Φρίμαν) ο οποίος μαζί με τον Γκάνταλφ (Ίαν ΜακΚέλεν) και δεκατρείς νάνους, με επικεφαλής τον Θόριν Δρύασπι (Ρίτσαρντ Άρμιταζ) συνεχίζουν το ταξίδι τους για να ανακτήσουν το χαμένο βασίλειο του Έρεμπορ.

Πρωταγωνιστούν οι: Μάρτιν Φρίμαν, Ίαν Μακ Κέλεν, Κέιτ Μπλάνσετ, Ελάιτζα Γουντ, Άντι Σέρκις, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Εβανζτελίν Λίλι, Ορλάντο Μπλουμ, Ρίτσαρντ Άρμιταζ, Χιούγκο Γουίβινγκ, Έινταν Τέρνερ, Κρίστοφερ Λι.

Πληροφορίες: «Χόμπιτ, η ερημιά του Νοσφιστή» στις 12 Δεκεμβρίου, από τη Village Films, σε σε 2D, 3D και HFR 3D.