Ποια είναι η χειρότερη ταινία της Demi Moore;

demi-moore Richard Shotwell
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Η Αμερικανίδα ηθοποιός δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να αποκαλύψει στον James Corden ποιον ρόλο θα ήθελε να είχε απορρίψει.

Η Demi Moore πρόσφατα εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή «The Late Late Show» του James Corden, όπου προέβη σε άλλη μια συνταρακτική αποκάλυψη: την ταινία που θεωρεί ότι είναι η χειρότερη στην πλούσια καριέρα της.

Η σχετική αποκάλυψη έγινε στα πλαίσια του παιχνιδιού «Spill Your Guts of Fill Your Guts», μιας παραλλαγής του «θάρρος ή αλήθεια» όπου οι καλεσμένοι πρέπει να απαντήσουν σε «άβολες» ερωτήσεις ή να φάνε ορισμένα περίεργα και ασυνήθιστα φαγητά.

CBS

Ο James Corden έβαλε «δύσκολα» στην καλεσμένη του, η οποία τελικά αναγκάστηκε να δοκιμάσει ορισμένα από τα φαγητά μπροστά της.

Αφού σχολίασε πως η Moore έχει παίξει σε εκπληκτικές ταινίες όπως τα «Αόρατος Εραστής», «Η επίλεκτη» και «Ζήτημα τιμής», ο παρουσιαστής ρώτησε ευθέως την ηθοποιό ποια ταινία θεωρεί την χειρότερη. Μπροστά της η χολιγουντιανή σταρ είχε ένα αβγό χιλίων ετών το οποίο τελικά δεν χρειάστηκε να φάει, καθώς βρήκε την ερώτηση «εύκολη» και είχε ήδη μια έτοιμη απάντηση.

«Είναι το “Παράσιτο” σε 3D» απάντησε στον Corden με ικανοποίηση η Demi Moore, προκαλώντας γέλιο στο κοινό της εκπομπής. Η περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας που σκηνοθέτησε ο Charles Band το 1982 ήταν η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινίας της ηθοποιού και ουσιαστικά η πρώτη μεγάλη παραγωγή.

Η Moore ήταν 20 ετών όταν γύρισε το «Παράσιτο».

Η απάντηση της Moore δεν προκαλεί εντύπωση, αφού η συγκεκριμένη ταινία είχε αποσπάσει κυρίως αρνητικές κριτικές για τα χαμηλής ποιότητας ειδικά εφέ και αχρείαστο 3D, τις «B-movie» επιπέδου ερμηνείες και το απλοϊκό σενάριο.

Δείτε τις υπόλοιπες απαντήσεις της Demi Moore