Ακυκλοφόρητο τραγούδι του George Michael στο «Last Christmas»

george-michael Saint Tro Press
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Emilia Clarke και Henry Golding πρωταγωνιστούν στην ρομαντική κομεντί εμπνευσμένη από το κλασικό τραγούδι των Wham!

Πριν από ένα χρόνο έγινε γνωστό πως το κλασικό χριστουγεννιάτικο τραγούδι των Wham!, το «Last Christmas», θα μεταφερθεί στην μεγάλη οθόνη από τον Paul Feig, με την Emilia Clarke και τον Henry Golding στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

To soundtrack της ταινίας, η οποία θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 14 Νοεμβρίου, περιλαμβάνει ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι του George Michael, το «This Is How», που ηχογραφήθηκε λίγους μήνες πριν τον ξαφνικό θάνατο του τον Δεκέμβριο του 2016.

«Έφτιαχνε ένα νέο άλμπουμ όταν έφυγε και ένα από τα κομμάτια [στο soundtrack] είναι ένα από εκείνα τα τραγούδια. Είναι ένα καταπληκτικό τραγούδι και είμαι τόσο ενθουσιασμένος που ο κόσμος θα μπορέσει να το ακούσει τώρα» δήλωσε στο BBC ο σκηνοθέτης της ταινίας.

REX/Shutterstock

Σύμφωνα με τον Feig, το ακυκλοφόρητο τραγούδι του εμβληματικού καλλιτέχνη έχει διάρκεια σχεδόν έξι λεπτά και είναι «πολύ εορταστικό», ενώ αποκάλυψε πως θα ακουστεί ολόκληρο στην ταινία του. «Όταν έχεις ένα τραγούδι που δεν έχει ακουστεί ποτέ, δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις μονάχα 15 δευτερόλεπτα του. Το τραγούδι ξεκινά στο τέλος της ταινίας και μετά συνεχίζει στους τίτλους τέλους» συμπλήρωσε ο σκηνοθέτης.

Όπως έχει τονίσει ο Feig, το «Last Christmas» δεν είναι μιούζικαλ, όμως η μουσική του George Michael θα παίζει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της πλοκής. Στην ταινία η Clarke υποδύεται την Kate, μια κοπέλα στο Λονδίνο που παίρνει μια σειρά κακών αποφάσεων και καταλήγει να εργάζεται ως ξωτικό σε ένα κατάστημα χριστουγεννιάτικων ειδών που λειτουργεί όλο τον χρόνο.

Μια μέρα όμως ο χαρακτήρας του Golding, o Tom, μπαίνει στη ζωή της και αρχίζει να βλέπει πέρα από τα τείχη που έχει σηκώσει η Kate. Κάπου εκεί ξεκινά και ένας μεγάλος έρωτας μεταξύ των δύο, στην καρδιά της βρετανικής πρωτεύουσας.