Ακυρώθηκε το spin-off πρίκουελ του «Game Of Thrones» με την Naomi Watts

game-of-thrones
ΤΕΤΑΡΤΗ, 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Συνεχίζει επί του παρόντος ο σχεδιασμός για τη δεύτερη spin-off σειρά από τους George R.R. Martin και Ryan Condal για το HBO.

Οι οπαδοί του «Game Of Thrones» θα χρειαστεί να κάνουν μεγάλη υπομονή για μια επιστροφή στο Westeros, αφού όπως έγινε γνωστό, το HBO αποφάσισε να ακυρώσει τελικά την πρίκουελ σειρά με την Naomi Watts. Το συγκεκριμένο project με επικεφαλής την Jane Goldman ήταν το πρώτο που έλαβε το «πράσινο φως» από τους ιθύνοντες στο αμερικάνικο δίκτυο τον Ιούνιο του 2018 και φέτος είχε γυριστεί μάλιστα ένας πιλότος.

Βάσει επίσημων ανακοινώσεων, σειρά θα διαδραματιζόταν χιλιάδες χρόνια νωρίτερα στην ιστορία του Westeros και θα αναλάμβανε να αφηγηθεί την άνοδο των White Walkers και τον θρύλο των Stark. Σύμφωνα με άρθρο του Deadline,το HBO δεν έχει επιβεβαιώσει την εξέλιξη, όμως έχει διαρρεύσει πως οι παραγωγοί της σειράς δεν ήταν ικανοποιημένοι με το τελικό αποτέλεσμα. Παράλληλα έχουν κυκλοφορήσει φήμες για αρκετά προβλήματα που προέκυψαν κατά την διάρκεια των γυρισμάτων στην Βόρεια Ιρλανδία.

HBO

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στο HBO, αφού οι παραγωγοί του «Game Of Thrones» είχαν αντιμετωπίσει αντίστοιχα προβλήματα με τον πιλότο που γυρίστηκε το 2009 και κόστισε περίπου 10 εκατομμύρια δολάρια. Όπως έχουν αποκαλύψει οι David Benioff και D.B. Weiss, αναγκάστηκαν να γυρίσουν ξανά σχεδόν όλες τις σκηνές του επεισοδίου μέχρι να λάβουν την έγκριση του HBO για να προχωρήσουν με την σειρά.

Παρά την ακύρωση, φαίνεται πως υπάρχει ακόμα φως στο τούνελ για τους οπαδούς του «Game Of Thrones», αφού ο συγγραφέας των πρωτότυπων βιβλίων George R.R. Martin έχει κάνει λόγο για τρεις τηλεοπτικές σειρές βασισμένες στα έργα του που βρίσκονται σε διάφορα στάδια παραγωγής. Τον περασμένο Σεπτέμβριο έγινε γνωστό πως ένα από αυτά – με επικεφαλής τους Martin και Ryan Condal – διαδραματίζεται 300 χρόνια πριν την κεντρική σειρά και επικεντρώνεται στην πτώση του οίκο Targaryen.