Άνοιξη του 2020 ξεκινούν τα γυρίσματα του «Φανταστικά ζώα 3»

fantastic-beasts
ΤΡΙΤΗ, 05 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Η spin-off σειρά με τους Eddie Redmayne, Jude Law και Johnny Depp επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη το φθινόπωρο του 2021.

Έχοντας αντιμετωπίσει μια σειρά προβλημάτων μέσα στην χρονιά, η Warner Brothers ανακοίνωσε πως τα γυρίσματα της τρίτης ταινίας «Φανταστικά ζώα» θα ξεκινήσουν την ερχόμενη άνοιξη. Σύμφωνα με άρθρο του Deadline, το νέο spin-off του Χάρι Πότερ θα διαδραματίζεται στo Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει τίποτα γνωστό σχετικά με την υπόθεση και πλοκή της νέας ταινίας, όμως έχουν ήδη αποκαλυφθεί ορισμένα μέλη του καστ. Πιο συγκεριμένα οι Eddie Redmayne, Jude Law, Ezra Miller, Jessica Williams και Johnny Depp θα επιστρέψουν στους ρόλους τους, ενώ εμφανίζονται επίσης οι Alison Sudol και Dan Fogler.

Η παραγωγή του «Φανταστικά ζώα 3» είχε προγραμματιστεί αρχικά να ξεκινήσει τον περασμένο Ιούλιο, όμως οι παραγωγοί αποφάσισαν να αναβάλουν τα γυρίσματα λόγω των επιδόσεων της δεύτερης ταινίας της spin-off σειράς, «Τα εγκλήματα του Γκρίντελβαλντ».

Νωρίτερα τον Μάρτιο, το αφεντικό της Warner Kevin Tsujihara είχε σχολιάσει πως η ταινία δεν τα είχε πάει καλά όσο η πρώτη, ενώ τόνισε πως οι παραγωγοί είναι «αποφασισμένοι» να τα καταφέρουν με την τρίτη ταινία της σειράς.

Σκηνοθέτης του νέου σίκουελ είναι ο David Yates και σενάριο φέρει την υπογραφή της J.K. Rowling, η οποία εκτελεί και χρέη παραγωγού με τους David Heyman και Steve Kloves. Εφόσον δεν προκύψουν νέες καθυστερήσεις στην παραγωγή, η ταινία αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα της τον Νοέμβριο του 2021.