«The Batman»: Ο Matthew McConaughey σκοπεύει να καθαρίσει το Γκόθαμ Σίτι

matthew-mcconaughey Suzanne Cordeiro
ΤΡΙΤΗ, 05 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός βρίσκεται σε συζητήσεις με την Warner για να ενσαρκώσει τον Harvey Dent στο reboot του «Σκοτεινού Ιππότη».

Με τα φώτα της δημοσιότητας να έχουν στραφεί τις τελευταίες εβδομάδες στο «Joker» του Todd Phillips, η Warner Brothers έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στην παραγωγή της επόμενης ταινίας με τον Batman. Μετά τον Robert Pattinson, το χολιγουντιανό στούντιο φαίνεται πως έχει βάλει στο στόχαστρο του ένα άλλο μεγάλο όνομα του Χόλυγουντ, τον Matthew McConaughey.

Σύμφωνα με τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες μέρες, ο Οσκαρικός ηθοποιός προορίζεται για τον ρόλο του Harvey Dent, του φιλόδοξου εισαγγελέα στο Γκόθαμ Σίτι και συμμάχου του «Σκοτεινού Ιππότη» που μετά από ένα τραγικό συμβάν μεταμορφώνεται στον μανιακό Two-Face.

DC

Ο μανιακός Two-Face έκανε την πρώτη του εμφάνιση στις σελίδες των κόμικ το 1942 και αποτελεί έναν από τους πιο κλασικούς εχθρούς του Batman.

Ο συγκεκριμένος εχθρός του Batman έχει εμφανιστεί σε δυο live-action ταινίες στο παρελθόν, με τον Tommy Lee Jones να τον ενσαρκώνει στο αμφιλεγόμενο «Batman Forever» του Joel Schumacher και τον Aaron Eckhart στο «Σκοτεινός Ιππότης» του Christopher Nolan.

Η νέα ταινία με τον εμβληματικό ήρωα της DC αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2021 και θα αποτελεί ουσιαστικά ένα reboot του franchise, με τον Pattinson να διαδέχεται τον Ben Affleck στον ομώνυμο ρόλο. Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Matt Reeves, ο οποίος είχε βάλει την υπογραφή του στις τρεις πρόσφατες ταινίες του «Πλανήτη των πιθήκων».

Moviestore/REX/Shutterstock

Tommy Lee Jones και Jim Carrey είχαν ερμηνεύσει τους ρόλους των Two-Face και Riddler στο αμφιλεγόμενο «Batman Forever» του Joel Schumacher.

Ελάχιστα πράγματα έχουν γίνει γνωστά για την υπόθεση της ταινίας, πέραν του ότι ο Batman θα αντιμετωπίσει πολλούς από τους κλασικούς εχθρούς του, όπως την Catwoman και τον Riddler. Στο καστ συμπεριλαμβάνονται οι Zoë Kravitz, Paul Dano και Jeffrey Wright.