Η Kate Hudson ξεκίνησε ένα podcast με τον αδερφό της

oliver-hudson-kate-hudson
ΤΕΤΑΡΤΗ, 06 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Το «Sibling Revely» θα εστιάζει στους δεσμούς μεταξύ αδερφών, την οικογενειακή δυναμική και την σχέση τους με τον χώρο του θεάματος.

Η Kate Hudson θα κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο των podcast με τον αδερφό της Oliver Hudson και μαζί ανακοίνωσαν την δημιουργία της εκπομπής «Sibling Revelry». Το podcast των δύο Hudson θα «εξερευνά τους δεσμούς μεταξύ αδερφών, την οικογενειακή δυναμική, το ανθρώπινο μυαλό και σώμα» μεταξύ άλλων.

Παράλληλα οι δύο ηθοποιοί θα παίρνουν συνεντεύξεις από άλλα αδέρφια, αλλά και ανθρώπους που θαυμάζουν, ενώ στο διαφημιστικό του podcast υπόσχονται να μιλήσουν για την δική τους οικογένεια.

Twitter

«Ερχόμαστε από μια οικογένεια σαν μωσαϊκό. Η μητέρα μας, η Goldie Hawn και ο Bill Hudson ήταν μαζί για μερικά χρόνια, το πάλεψαν για δύο χρόνια και μετά το έληξαν» αναφέρει η Kate Hudson στο πρώτο επεισόδιο, το οποίο χρονολογεί την ιστορία της σχέσης της μητέρας τους με τον Kurt Russell που ξεκίνησε το 1983, αλλά και πως ενσωματώθηκαν οι δύο οικογένειες τους.

«Το να μιλάμε για το παρελθόν, πως μεγαλώσαμε και τι σημαίνει ο ένας για τον άλλο, μου έχει δώσει μεγαλύτερη κατανόηση για εμάς, ως αδέρφια, ως καλύτεροι φίλοι, ως γονείς. Κάθε φορά που καθόμαστε και ξεκινάμε, μαθαίνω κάτι καινούριο» έγραψε ο Oliver Hudson στον λογαριασμό του στο Instagram.