Έντονος σκεπτικισμός για το ψηφιακό «come-back» του James Dean

James-dean-east-of-eden
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 08 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Chris Evans, Elijah Wood και Zelda Williams εξέφρασαν σοβαρούς προβληματισμούς για την «ανάσταση» του εμβληματικού ηθοποιού.

Η απόφαση των παραγωγών της ταινίας «Finding Jack» να χρησιμοποιήσουν μια ψηφιακή εκδοχή του James Dean έχει προκαλέσει αρνητικές αντιδράσεις από πολλούς αστέρες στου Χόλυγουντ.

«Είμαι σίγουρος πως θα ήταν ενθουσιασμένος» αναφέρει με σαρκασμό ο Chris Evans, ο οποίος στη συνέχεια τόνισε ότι η κίνηση της Magic City Films είναι «απαίσια», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ίσως μπορούμε να βρούμε έναν υπολογιστή για να μας ζωγραφίσει έναν νέο Picasso ή να μας γράψει ένα-δυο καινούρια τραγούδια του John Lennon».

Από την πλευρά του, ο Elijah Wood ήταν πιο λακωνικός στην ανάρτησή του στο Twitter, ξεκαθαρίζοντας πως δεν «αυτό δεν θα έπρεπε να γίνεται».

Η Zelda Williams, κόρη του Robin Williams, σχολίασε πως με την ανάπτυξη της σχετικής τεχνολογίας η βιομηχανία κινηματογράφου «έχει πιάσει πάτο» και ότι οι παραγωγοί πλέον χρησιμοποιούν τους νεκρούς ως μαριονέτες. Παράλληλα τόνισε πως η κίνηση να «αναστήσουν» τον Dean θέτει «κακό προηγούμενο» για το μέλλον.

Σύμφωνα με άρθρο του Hollywood Reporter, ο Dean προορίζεται για έναν δεύτερο ρόλο στην δραματική ταινία, η οποία είναι βασισμένη σε μυθιστόρημα του Gareth Crocker και αναφέρεται στην εγκατάλειψη 10.000 στρατιωτικών σκύλων μετά το τέλος του πόλεμου στο Βιετνάμ.