Το «Soul» της Pixar θέτει ερωτήματα για την ζωή και τον θάνατο

soul
ΔΕΥΤΕΡΑ, 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser της νέας animated ταινίας που στοχεύει να διασκεδάσει όσο και να προβληματίσει τους θεατές του.

Ο βραβευμένος με δύο Όσκαρ σκηνοθέτης και σεναριογράφος των «Γουόλ-Υ», «Ψηλά στον ουρανό» και «Τα μυαλά που κουβαλάς», Pete Docter, επιστρέφει με μια νέα animated ταινία της Pixar το ερχόμενο καλοκαίρι, το «Soul». Όπως αποκαλύπτει το πρώτο teaser που δόθηκε στην δημοσιότητα, το «Soul» θέτει μεγάλα ερωτήματα στους θεατές τους με έναν διασκεδαστικό και πρωτότυπο τρόπο.

Πρωταγωνιστής της ιστορίας είναι ο Joe Gardener (Jamie Foxx), ένας δάσκαλος μουσικής που είχε όνειρο να γίνει επαγγελματίας τζαζίστας. Όταν τελικά καταφέρνει να εκπληρώσει το όνειρο του, του συμβαίνει ένα τραγικό συμβάν και πρέπει να ξαναβρεί την ψυχή του, η οποία έχει σταλεί για «επανεκπαίδευση» για να δοθεί σε άλλον άνθρωπο.

Στην διάρκεια της αναζήτησης του ο ήρωας συναντά την 22 (Tina Fey), η οποία παρά την αρνητική εντύπωση που έχει σχηματίσει για τη Γη και τους κατοίκους της, αποφασίζει να βοηθήσει τον Gardener να βρει την ψυχή του και να επιστρέψει σπίτι του.

Στο καστ των ηθοποιών που δανείζουν τις φωνές τους στο «Soul» συμμετέχουν επίσης οι Ahmir «Questlove» Thompson, Phylicia Rashad και Daveed Diggs, ενώ η μουσική φέρει την υπογραφή των Jon Batiste, Trent Reznor και Atticus Ross.