Ανοιχτό παράθυρο επιστροφής του Chris Evans ως Captain America

chris-evans Jordan Strauss
ΤΡΙΤΗ, 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Ο Αμερικάνος ηθοποιός δεν θέλει να αμαυρώσει το «όμορφο και καθαρτικό τέλος» στην ιστορία του χαρακτήρα που ενσάρκωσε για οχτώ χρόνια.

Ο Chris Evans είναι ένας από τους ηθοποιούς που έλαβε μια «δεύτερη ευκαιρία» ως πρωταγωνιστής σε περιπέτειες βασισμένες σε κόμικ, αφού μετά το πέρασμα του ως Human Torch στους Fantastic Four της Sony, βρήκε την «Ιθάκη» του πίσω από την ασπίδα του Captain America.

Ο 38χρονος ηθοποιός ενσάρκωσε τον de facto αρχηγό των Εκδικητών για οχτώ χρόνια και την περασμένη χρονιά ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην «Τελευταία πράξη» των αδελφών Russo. Σύμφωνα με μια νέα συνέντευξη του Evans για το Variety, υπάρχει το ενδεχόμενο επιστροφής του στον ρόλο, αρκεί να υπάρχουν οι σωστές προϋποθέσεις.

«Υπάρχουν άλλα πράγματα στα οποία εργάζομαι τώρα. Νομίζω πως ο Cap είχε ένα δύσκολο έργο, αλλά νομίζω πως έκαναν θαυμάσια δουλειά αφήνοντας τον να ολοκληρώσει το ταξίδι του. Εάν θα επιστρέψω, δεν θα γίνει για τα λεφτά. Δεν μπορεί να γίνει επειδή θέλει να ενθουσιαστεί. Τι θα αποκαλύψουμε; Τι προσθέτουμε στην ιστορία; Θα έπρεπε να συμβούν πολλά» δήλωσε ο Evans.

Στην συνέχεια ο ηθοποιός τόνισε πως δεν θα ήθελε να αμαυρώσει το «όμορφο και καθαρτικό τέλος», λέγοντας εκτιμά ιδιαίτερα την πορεία του στον ρόλο. Παράλληλα αποκάλυψε πως είχε αρχικά είχε αρνηθεί πολλές φορές τον ρόλο, όμως παρά τους φόβους του, η εμπειρία κατάφερε να ξεπεράσει τις προσδοκίες του. Ίσως μάλιστα λόγω της τεράστιας επιτυχίας του χαρακτήρα, ο Evans σχολίασε πως δεν θα έπρεπε να τολμήσει μια επιστροφή.