«Jobs»: η ταινία για τον θρυλικό ιδρυτή της Αpple

Jobs-i-tainia-gia-ton-thruliko-idruti-tis-apple-tainia-gia-ton-thruliko-idruti-tis-apple

ΤΕΤΑΡΤΗ, 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013

To πολυαναμενόμενο κινηματογραφικό πορτρέτο του θρυλικού ιδρυτή της Apple Στιβ Τζομπς, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το φετινό φθινόπωρο, αφού η ταινία «Jobs» έρχεται στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 19 Σεπτεμβρίου, από την Audio Visual.

Τα ξεσπάσματα, την τελειομανία αλλά και τη δημιουργική φλόγα του Στιβ Τζομπς θα επιχειρήσει να μας παρουσιάσει ο Άστον Κούτσερ, ερμηνεύοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ ο Τζος Γκαντ θα ενσαρκώσει τον ιδιοφυή φίλο και συνιδρυτή της εταιρείας, Steve Wozniak.

Η συγκλονιστική ιστορία του Στιβ Τζομπς, του αυθεντικού οραματιστή που κατάφερε να μεγαλουργήσει ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο. Η επική διαδρομή και η ταραχώδης ζωή του Τζομπς που σημάδεψε και άλλαξε την πορεία της τεχνολογίας – αλλά και του κόσμου – για πάντα.

«Αν θέλεις να ζήσεις τη ζωή σου με δημιουργικό τρόπο, ως καλλιτέχνης, θα πρέπει να μην κοιτάς πολύ πίσω. Πρέπει να είσαι πρόθυμος να πετάξεις ό,τι έχεις κάνεις έως τώρα, όποιος κι αν είσαι»: τάδε έφη Steve Jobs (1985). Πρωταγωνιστούν οι: Άστον Κούτσερ, Τζος Γκαντ, Τζ. Κ. Σάιμονς.

Πληροφορίες: Η ταινία «Jobs», σε σκηνοθεσία του Tζόσουα Μάικλ Στερν και σενάριο του Ματ Γουάιτλι, έρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 19 Σεπτεμβρίου, από την Audio Visual.