Αρραβωνιάστηκε η Anna Faris

anna-faris
ΤΕΤΑΡΤΗ, 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Η Αμερικανίδα ηθοποιός επιβεβαίωσε το αρραβώνα της με τον κινηματογραφιστή Michael Barrett.

Η Anna Faris φέρεται να επιβεβαίωσε μέσω του E! News πως έχει αρραβωνιαστεί τον σύντροφό της των τελευταίων δύο ετών, τον Michael Barrett. Σύμφωνα με το σχετικό άρθρο, η Faris και ο Barrett φωτογραφήθηκαν μαζί από παπαράτσι το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Όταν ένας φωτογράφος ρώτησε το ζευγάρι πώς είναι, απάντησαν «υπέροχα» και στη συνέχεια ο παπαράτσι τούς συνεχάρη. Στη συνέχεια, οι παπαράτσι ρώτησαν εάν είναι έτοιμοι για τη «μεγάλη μέρα», με την Faris να απαντά αρνητικά, αφήνοντας να εννοηθεί πως οι προετοιμασίες για τον γάμο συνεχίζονται.

Splash News

Η Faris γνώρισε τον κινηματογραφιστή Barrett κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της κωμωδίας «Ζευγάρι με το Ζόρι» του Rob Greenberg, το 2017. Πηγή του People σχολίασε πως η Faris και ο Barrett άρχισαν να βγαίνουν μαζί τον Σεπτέμβριο και η σχέση τους άνθισε λίγο αργότερα.

BroadImage/Rex/Shutterstock

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώην σύζυγος της 42χρονης ηθοποιού, ο Chris Pratt, δεν έχει μείνει άπραγος μετά τον χωρισμό τους το 2017. Το διαζύγιο των δύο ηθοποιών επισημοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2018 και ο Pratt παντρεύτηκε την Katherine Schwarzenegger τον περασμένο Ιούνιο.