Επιστρέφουν τελικά τα «Φιλαράκια»

friends
ΤΕΤΑΡΤΗ, 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Οι πρωταγωνιστές και δημιουργοί της θρυλικής τηλεοπτικής σειράς βρίσκονται σε συζητήσεις με το HBO Max για ένα special.

Παρά το γεγονός ότι οι δημιουργοί της ιστορικής παρέας «Τα φιλαράκια» διέψευδαν κατηγορηματικά το ενδεχόμενο ενός reunion, οι αντιστάσεις τους τελικά φαίνεται πως κάμφθηκαν, αφού βρίσκονται σε συζητήσεις για μια επιστροφή μέσω του HBO Max.

Σύμφωνα με άρθρο του Hollywood Reporter, το τηλεοπτικό δίκτυο έχει προσεγγίσει τους έξι πρωταγωνιστές – Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry και David Schwimmer – καθώς και τους δημιουργούς της σειράς David Crane και Marta Kauffman για μια unscripted εκπομπή.

NBC

Πηγές του άρθρου τόνισαν πως δεν έχει επιτευχθεί ακόμα συμφωνία με όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, ενώ ανέφεραν πως ένα από τα προβλήματα που πρέπει να διαχειριστεί το HBO Max είναι τα διαφορετικά προγράμματα και υποχρεώσεις των αστέρων με άλλες παραγωγές. Το HBO Max και η Warner Brothers απέφυγαν να σχολιάσουν την είδηση.

Το ενδεχόμενο reunion της σειράς αναμφίβολα θα δώσει μεγάλη ώθηση στην νέα υπηρεσία streaming που χρηματοδοτεί η Warner, αφού πρόσφατα ανακοινώθηκε πως απέκτησε τα αποκλειστικά δικαιώματα προβολής των δέκα κύκλων της σειράς, τα οποία κατείχε μέχρι πρόσφατα το Netflix.

NBC

Με τον ανταγωνισμό στην χώρο του streaming να αυξάνεται πλέον κατακόρυφα με την είσοδο της Disney και της Apple στο παιχνίδι, το HBO Max ευελπιστεί πως με το reunion θα μπορέσει να προσελκύσει περισσότερους συνδρομητές.