Ο Paul Thomas Anderson ψάχνει τους κατάλληλους ηθοποιούς για μια επιστροφή στην δεκαετία του 1970

paul-thomas-anderson Evan Agostini
ΤΕΤΑΡΤΗ, 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Τα γυρίσματα της επόμενης ταινίας του πολυβραβευμένου σκηνοθέτη έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Μετά την δραματική ταινία εποχής «Αόρατη κλωστή» το 2017, ο Paul Thomas Anderson ασχολήθηκε κυρίως με την σκηνοθεσία μουσικών βιντεοκλίπ για καλλιτέχνες όπως τους Radiohead και Haim. Σύμφωνα όμως με άρθρο του Hollywood Reporter ο Αμερικάνος σκηνοθέτης έχει ήδη ξεκινήσει το σχεδιασμό της επόμενης ταινίας του.

Το άρθρο αναφέρει πως η ταινία θα διαδραματίζεται στην γενέτειρα του Anderson, στο Σαν Φερνάντο Βάλεϊ της δεκαετίας του 1970. Κεντρικός ήρωας της ταινίας, η οποία δεν έχει τίτλο προς το παρόν, είναι ένας μαθητής λυκείου που τυχαίνει να είναι πετυχημένος ηθοποιός.

Warner Bros/Kobal/REX/Shutterstock / Wilson Webb

Η παραγωγή βρίσκεται ακόμα στο στάδιο του σχεδιασμού και έχει ξεκινήσει η αναζήτηση των κατάλληλων ηθοποιών. Τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν στην Καλιφόρνια τον Φεβρουάριο του 2020.

Το Σαν Φερνάντο Βάλει έχει εμφανιστεί σε τρεις ταινίες του Anderson μέχρι στιγμής – το «Ξέφρενες νύχτες» του 1997, το «Magnolia» το 1999 και το «Χτυπημένος από έρωτα» το 2002. Σε αντίθεση με όλες τις υπόλοιπες ταινίες του, το «Αόρατη κλωστή» είναι η μόνη μέχρι στιγμής που διαδραματίζεται εκτός ΗΠΑ.