Ο Ashton Kutcher «αγνοεί» το αυτοβιογραφικό βιβλίο της Demi Moore

ashton-kutcher-demi-moore
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Η χολιγουντιανή σταρ κατηγορεί το πρώην σύζυγό της για απιστία, μεταξύ άλλων, στην πολυσυζητημένη αυτοβιογραφία της.

Η αυτοβιογραφία «Inside Out» της Demi Moore έχει συζητηθεί εκτενέστατα για τις δραματικές αποκαλύψεις της χολιγουντιανής σταρ, ειδικά την σχέση της με το αλκοόλ και την μητέρα της. Από το βιβλίο δεν θα μπορούσαν να λείπουν αναφορές στον πρώην σύζυγο της Ashton Kutcher, τον οποίο κατηγορεί για απιστία. Ο ίδιος, σύμφωνα με άρθρο του People, φέρεται να «αγνοεί» το βιβλίο.

«Είναι απασχολημένος με μια γεμάτη ζωή και έχει προχωρήσει» δήλωσε χαρακτηριστικά μια πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού στο περιοδικό. Στο «Inside Out» η Moore ισχυρίζεται πως ο Kutcher είχε σχέσεις με μια 21χρονη κοπέλα, την οποία γνώρισε σε οικογενειακή έξοδο.

BEI/REX/Shutterstock / Gregory Pace

Παράλληλα η Moore ισχυρίζεται επίσης πως ο Kutcher της είχε αποκαλύψει την φαντασίωση του για ένα «τρίο» στο κρεβάτι, με αποτέλεσμα να πειραματιστούν μαζί με έναν τρίτο ερωτικό σύντροφο. Αυτό, σύμφωνα με την ίδια, οδήγησε τον Kutcher στην απιστία, καθώς ο ίδιος θεωρούσε ότι οι πειραματισμοί «θόλωσαν τις διαχωριστικές γραμμές».

Μετά τον χωρισμό τους το 2013, ο Kutcher παντρεύτηκε την πρώην συμπρωταγωνίστρια του στο «That 70s Show» Mila Kunis, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά. Πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού έχει δηλώσει στο People πως ο Kutcher δεν σκοπεύει να προβεί σε αποκαλύψεις για την γάμο του με την Moore, καθώς «την σέβεται επειδή είναι μητέρα με οικογένεια».